Η αλήθεια για το μέλλον της σχέσης Kate - William και Harry- Meghan προβλέπεται ζοφερό

Πατούλια Κατερίνα
Η αλήθεια για το μέλλον της σχέσης Kate - William και Harry- Meghan προβλέπεται ζοφερό

Παρότι όλοι μιλούν για μια κίνηση του βασιλιά Κάρολου για να έρθει κοντά στον πρίγκιπα Harry, το μέλλον για τη σχέση Kate- Meghan- William δεν φαίνεται φωτεινό στον ορίζοντα.

Πριν έξι χρόνια, η Kate Middleton έκανε τη μοναδική ever εμφάνισή της μαζί με Meghan Markle. Ήταν εκείνη η επίσκεψη στο τουρνουά τένις Wimbledon με τις συζύγους των William και Meghan να απολαμβάνουν για πρώτη και μοναδική φορά η μία την παρέα της άλλης.

Meghan- Kate: Δύο ξένες στην ίδια οικογένεια

Κι όσο φιλική κι αν ήταν εκείνη η έξοδος των δύο γυναικών, η πορεία μεταξύ τους κάθε άλλο παρά φιλική αποδείχτηκε. Σήμερα, η εφημερίδα New York Post επιμένει πως η παλαιότερα ονομαζόμενη Fab Four τετράδα, δεν θα αποκτήσει ποτέ ξανά τη σχέση που είχε.

Ο πάλαι ποτέ royal butler Grant Harrold τόνισε πως η σχέση ανάμεσα στην τετράδα δεν έχει γυρισμό, υπάρχει τόση ζημιά, που τα αδέρφια δεν νιώθουν πως έχουν πια αδέρφια.

«Ο Harry έκανε μεγάλη ζημιά, έσπασε την εμπιστοσύνη, είναι δύσκολο να είσαι μελλοντικός μονάρχης έτσι. Αμφιβάλλω για την σχέση που υπήρχε εξ’ αρχής μεταξύ τους, ήταν χτισμένη σε διαφορετικά θεμέλια εμπιστοσύνης. Θα πάρει χρόνο, ο William έχει έναν δύσκολο χαρακτήρα αλλά είναι καλό παιδί», είπε ο Harrold ο οποίος όμως θεωρεί απίθανο να δούμε τα ζευγάρια φυσιολογικά μαζί να κάνουν παρέα, να εμφανίζονται σε κοινές περιστάσεις.

Ο Κάρολος θέλει να επισκεφτεί τα εγγόνια του

Πηγή πάντως στο περιοδικό ΟΚ, ανέφερε πως από το σπίτι τους στο Montecito, οι Sussexes παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον το comeback της Kate και οι δύο ένιωσαν πολύ χαρούμενοι που είδαν την Middleton να είναι καλά και να επιστρέφει έστω για μια μέρα στη δημόσια σφαίρα.

Kate Middleton: 10 φορές που η πριγκίπισσα της Ουαλίας ντύθηκε όπως η αδικοχαμένη Diana

Πάντως, από την πλευρά του ο Κάρολος επιθυμεί να έρθει κοντά με τα εγγόνια του και ο royal expert Tom Quinn υποστηρίζει πως ο βασιλιάς θέλει να επισκεφτεί το Montecito εφόσον νιώσει καλύτερα και να έρθει σε επαφή με τα εγγόνια του Αrchie και Lilibet.

«Ο Κάρολος θέλει απεγνωσμένα να δει τα παιδιά και μισεί την ιδέα πως ο Archie και η Lilibet δεν τον θυμούνται, ως ο φιλικός παππούς που είναι»!

Ο Archie έζησε μόλις έξι μήνες στο Λονδίνο μετά τη γέννησή του στις 6 Μαΐου του 2018 ενώ η Lilibet έχει βρεθεί στο Λονδίνο μόνο μια φορά ανήμερα στα πρώτα της γενέθλια στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022.