Η Jennifer Lopez σε διακοπές στην Ιταλία χωρίς τον Ben Affleck και φουντώνουν πάλι οι φήμες χωρισμού

Η Jennifer Lopez σε διακοπές στην Ιταλία χωρίς τον Ben Affleck και φουντώνουν πάλι οι φήμες χωρισμού

Ενώ η Jennifer Lopez απολαμβάνει τη βόλτα με σκάφος στα ανοιχτά της Ιταλίας, οι φήμες χωρισμού από τον Ben Affleck ολοένα και φουντώνουν.

Η Jennifer Lopez είναι σε καλοκαιρινό mood και αυτό δεν κρύβεται. Η super star φαίνεται ότι απολαμβάνει τις διακοπές της και εθεάθη πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, μεσοπέλαγα και συγκεκριμένα στην Ιταλία

Η Jlo μαζί με δικούς της ανθρώπους απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή. Όπως την απαθανάτισε και ο φακός paparazzi η ίδια χόρευε μαζί με την παρέα της βγάζοντας βίντεο και selfies.

Η Jennifer Aniston αναπολεί τη «μαγεία» της 1ης σεζόν από τα Φιλαράκια, 30 χρόνια μετά

Η 54χρονη star φορούσε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της και τις καμπύλες της. Το συγκεκριμένο μαγιό μάλιστα, το έχουν επιλέξει κατά καιρούς και άλλες celebrities όπως η Khloé Kardashian, η Kendall Jenner, και η Blake Lively. Το συγκεκριμένο μαγιό θέλησε να το συνδυάσει με άσπρες γόβες Gucci ενώ κρατούσε και μια τύπου ψάθινη τσάντα χειρός από τον οίκο Christian Dior και συγκεκριμένα την Raffia Dior Tote Bag.

Ενώ η Jennifer Lopez απολαμβάνει τη βόλτα της ανοικτά των ακτών της Ιταλίας, οι φήμες ότι έχει χωρίσει από τον Ben Affleck ολοένα και φουντώνουν

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, με το ζευγάρι να φαίνεται πως διανύει σοβαρή κρίση στη σχέση του.

Οι Bennifer, σύμφωνα με το κεντρικό ρεπορτάζ της Page Six έχουν πάρει απόσταση μεταξύ τους, καθώς οι φήμες διαζυγίου κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου.

Την ίδια ώρα, το σπίτι τους στo Beverly Hills, το οποίο αγοράστηκε πριν έναν χρόνο έχει βγει ξανά προς πώληση έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα σπίτι το οποίο αγοράστηκε με μετρητά.

Οι Bennifer πήγαν ξεχωριστά στη αποφοίτηση του γιου του ηθοποιού και φούντωσαν τις φήμες χωρισμού

Οι φήμες θέλουν τον Αffleck από τον Μάιο ακόμα να μένει στο Brentwood αλλά και η Lopez ψάχνει σπίτια αυτή τη στιγμή και έχει επικεντρωθεί τα 16χρονα παιδιά της Max και Emme.

Ήδη όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο Affleck έχει νοικιάσει μία μικρή έπαυλη στο Brentwood Pad, δύο μόλις τετράγωνα από το σπίτι που μένει η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner και τα τρία τους παιδιά. Δεν ήθελε να μείνει μακριά τους, καθώς ακόμη και όταν ήταν παντρεμένος με τη Lopez ήθελε να έχει τα παιδιά του σε κοντινή απόσταση.