Οι Bennifer πήγαν ξεχωριστά στη αποφοίτηση του γιου του ηθοποιού και φούντωσαν τις φήμες χωρισμού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι Bennifer πήγαν ξεχωριστά στη αποφοίτηση του γιου του ηθοποιού και φούντωσαν τις φήμες χωρισμού
Invision

Jennifer Lopez και Ben Affleck διανύουν μια μεγάλη κρίση στον γάμο τους. Η νέα εμφάνιση του ζευγαριού, οι βέρες και οι φήμες χωρισμού.

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, με το ζευγάρι να φαίνεται πως διανύει σοβαρή κρίση στη σχέση του.

Πριν από λίγα 24ωρα οι Bennifer έδωσαν το παρών στην αποφοίτηση του γιου του Affleck, Samuel και διατήρησαν εμφανή απόσταση ο ένας από τον άλλο.

Lopez και Affleck ζουν χωριστές ζωές πια και το σπίτι τους στο Beverly Hills πωλείται όπως είναι

Μαζί αλλά παράλληλα σαν δύο ξένοι είναι πλέον Lopez-Affleck

Φωτογραφίες και videos που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τις ξεχωριστές αφίξεις του ζευγαριού στην αποφοίτηση του 12χρονου.

Πηγές από το στενό περιβάλλον των Bennifer αναφέρουν πως οι καλλιτέχνες ήθελαν να αποδείξουν στον Samuel ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του ανεξάρτητα από τα σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

Η Lopez εμφανίστηκε με τα δίδυμα παιδιά της ενώ ο Ben Affleck φαινόταν κακοδιάθετος-λυπημένος και συνοδευόταν από τη μητέρα του, Chris Anne Boldt.

https://www.instagram.com/p/C8Ky3F5qHH-/

Ο λόγος της ακύρωσης της περιοδείας της Jennifer Lopez ίσως μαρτυρά το μεγάλο πρόβλημα στον γάμο της

Η τραγουδίστρια έκανε μια ακόμα ultra chic ενδυματολογική επιλογή φορώντας μπεζ μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια και περίτεχνο στρίφωμα. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο οι ψηλοτάκουνες γόβες σε μπεζ-μαύρο χρώμα με διάφανες λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/C8KYGjSqsW5/

«Δεν μίλησαν καν. Σε αυτό το σημείο, απλώς ο καθένας κάνει το δικό του. Μπήκαν σε αυτή τη σχέση πολύ αισιόδοξοι και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά δεν έγινε», ανέφερε πηγή στα ξένα μέσα.

Αξιοσημείωτο είναι πως σύμφωνα με το ΤΜΖ μπορεί το ζευγάρι να μην είχε καμία αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης ωστόσο απαθανατίστηκαν και οι δύο με τις βέρες τους.

Ο ρόλος που παίζει η Jennifer Garner στη διάσωση του γάμου των Ben Affleck και Jennifer Lopez

Πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει πως ο ηθοποιός έχει ξανακυλήσει στο αλκοόλ, γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απομάκρυνσή του από την Lopez.

«Ακούω ότι πίνει. Είναι γεμάτος δαίμονες - ένα πραγματικά προβληματικό άτομο», δήλωσε πηγή στον ξένο Τύπο.

Στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση σε αγώνα μπάσκετ όπου απαθανατίστηκαν να χαιρετούν ο ένας τον άλλον με ένα φιλί στο μάγουλο.

«Παραμένουν θερμοί ο ένας με τον άλλον και βλέπονται κάθε λίγες ημέρες. Είναι καλό σημάδι ότι ήταν μαζί στον αγώνα», είχε δηλώσει πηγή στο People.

Πηγή κεντρικής: apimages.com