Ζυμήθρα με 1% λιπαρά: Το κάτι διαφορετικό στα ζυμαρικά σας

Ζυμήθρα με 1% λιπαρά: Το κάτι διαφορετικό στα ζυμαρικά σας

Ετοιμαστείτε να δώσετε στα ζυμαρικά σας απίστευτη νοστιμιά και ανάλαφρη γεύση, με την Τριμμένη Ζυμήθρα Ήπειρος.

«Μα, Μυζήθρα δεν την λέμε;» είναι σίγουρα η πρώτη αντίδραση που είχατε διαβάζοντας τον τίτλο. Και δεν πέσατε μακριά, καθώς η Μυζήθρα είναι το τυρί που ξέρουμε τόσα χρόνια και επιλέγουμε συχνά για τα ζυμαρικά μας, και όχι μόνο. Εμείς, όμως, σήμερα θα σας μιλήσουμε για την Ζυμήθρα, και όχι οποιαδήποτε, αλλά για την Τριμμένη Ζυμήθρα Ήπειρος.

Η Τριμμένη Ζυμήθρα Ήπειρος παράγεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως η παραδοσιακή Μυζήθρα, από πρόσμειξη πρόβειου και γίδινου γάλακτος. Η διαφορά με τη Μυζήθρα είναι ότι έχουν αφαιρεθεί σχεδόν όλα τα λιπαρά, αφήνοντας λιγότερο από 1% λιπαρά. Έτσι, η Τριμμένη Ζυμήθρα Ήπειρος είναι το μόνο τριμμένο τυροκομικό προϊόν, με μόνο 1% λιπαρά! Όσο για τη θρεπτική της αξία, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 30γρ. πρωτεΐνες ανά 100γρ. τυριού και 0,2γρ. λιπαρά και 0 σάκχαρα ανά μερίδα (20γρ.)! Η υψηλή περιεκτικότητα της Ζυμήθρας Ήπειρος σε πρωτεΐνες συμβάλλει στην αύξηση και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας και να γευτείτε τον πιο υπέροχο συνδυασμό τυριού και ζυμαρικών, με την Τριμμένη Ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά!