Πως να ξεπαγώσετε το κρέας χωρίς να κινδυνεύετε από βακτήρια
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Όλες οι μαγείρισσες όταν θέλετε να αποψύξετε ένα κομμάτι κρέας ή πουλερικό απλά το βγάζετε από την κατάψυξη και το αφήνετε πάνω στον πάγκο της κουζίνας και εύχεστε ότι είναι αρκετά καθαρός για να μην αναπτυχθούν βακτήρια. Επειδή όμως δεν μπορείτε να ξέρετε ποτέ πόσο καθαρός είναι ένας πάγκος, ο μοναδικός τρόπος για να είστε σίγουρες ότι όλα θα γίνουν χωρίς να κινδυνέψει η υγεία σας είναι να ξεπαγώνετε τα κρέατα σας στο ψυγείο και όχι σε θερμοκρασία δωματίου. Θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά έτσι θα είστε σίγουρες ότι τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.
Related
Bloggers
01
10