Για ψητό κρέας εξαιρετικής νοστιμιάς!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Ένα μυστικό που θα απογειώσει το ψητό σας κρέας
Υπάρχουν φορές που κάποιο ψητό σας, είτε στον φούρνο είτε στα κάρβουνα, όσο καλό κρέας και αν είναι ποιτικά, να μην είναι όσο γευστικό θα θέλατε.
Αν σας αρέσουν οι κάπως πικάντικες γεύσεις σημειώστε αυτό το μυστικό για να δώσετε εντονότερη γεύση στα κρέατά σας πριν τα ψήσετε:
Βυθίστε το κρέας και αφήστε το να μαριναριστεί για 2-3 ώρες μέσα σε μείγμα από βότκα, ξίδι, ταμπάσκο και τζίντζερ.
Related
Bloggers
01
10