Για να μην μυρίζουν τα χέρια ψαρίλα!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Τρόπος για να μην μυρίζουν ψαρίλα τα χέρια σας
Κλασική περίπτωση κακής μυρωδιάς κατά το μαγείρεμα είναι το ψάρι, και ειδικά όταν δοκιμάσετε να το καθαρίσετε φρέσκο. Η μυρωδιά συχνά μένει για μέρες, όσο και να τα πλένετε με σαπούνι.
Ένας πολύ καλός τρόπος για να μην μυρίζουν, ή έστω να μειωθεί σημαντικά το αποτέλεσμα, είναι να αλείψετε τα χέρια σας με ελαιόλαδο και αλάτι. Έτσι, ούτε θα κολλάνε μετά το καθάρισμα, αλλά και η μυρωδιά θα είναι ανεπαίσθητη.
Related
Bloggers
01
10