Για τραγανές, πεντανόστιμες τηγανιτές πατάτες!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Η χρυσαφένια τραγανή λιχουδιά
Τραγανές, χρυσαφένιες τηγανιτές πατάτες! Από τις πλέον αγαπημένες, "αμαρτωλές" και νόστιμες λιχουδιές. Πως θα πετύχετε όμως να είναι πάντα έτσι όπως τις θέλετε;
Ορίστε ένα "μυστικό": Πριν τις ρίξετε στο τηγάνι, στις βάζετε να μουλιάσουν για λίγο σε κρύο νερό, στη συνέχεια τις στραγγίζετε καλά και τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και τις τηγανίζουμε δύο φορές. Μία σε μέτρια φωτιά για να μαλακώσουν και μία σε δυνατή φωτιά για να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανές.
Καλή όρεξη!
Related
Bloggers
01
10