Γρανίτες με αβοκάντο και καρύδα σαν παγωτό

Γρανίτες με αβοκάντο και καρύδα σαν παγωτό

Σκέτος πειρασμός με λίγες θερμίδες.

Αυτές οι γρανίτες με αβοκάντο, είναι κρεμώδεις και θυμίζουν παγωτό! Δοκίμασέ τες.

Υλικά για 10 γρανίτες

2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
400 ml γάλα καρύδας
3 κουταλιές της σούπας μέλι ή σιρόπι αγαύης

Για την επικάλυψη σοκολάτας:

200 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα (70% κακάο)
½ κούπα λάδι καρύδας
1/3 της κούπας φιστίκια Αιγίνης προαιρετικά

Εκτέλεση:

Βάζεις στο μπλέντερ το αβοκάντο, το γάλα καρύδας και το μέλι. Τοποθετείς στις θήκες γρανίτας και καταψύχεις για 3 ώρες.
Σε μπεν μαρί λιώνεις τη σοκολάτα με το λάδι καρύδας και πασπαλίζεις τις γρανίτες που έχεις αφαιρέσει από τη θήκη τους.
Αν θες, πασπαλίζεις και με τα φιστίκια



ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φτιάξε σπιτικό παγωτό με λίγες θερμίδες και ένα μόνο βασικό υλικό!