Μιλφέιγ με φρούτα

Μιλφέιγ με φρούτα

Τέλειο γλυκό

Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα φρούτα:

100 γρ. raspberries

100 γρ. blueberries

Για τη ζύμη:

150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 πρέζα αλάτι

100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 αυγό, χτυπημένο

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com