Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.


ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου

100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα

80 γρ. Παρμεζάνα

80 γρ. Αλεύρι

2 Αυγά, χτυπημένα

½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη μαρινάδα:

500 ml Ξινόγαλα

1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο

½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη

½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα BBQ:

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

5 κ.σ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. ξύδι από λευκό κρασί

400 γρ. κέτσαπ

½ κ.γ. πιπέρι

Λίγο αλάτι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com