Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce
QUEEN.GR
#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου
100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα
80 γρ. Παρμεζάνα
80 γρ. Αλεύρι
2 Αυγά, χτυπημένα
½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη μαρινάδα:
500 ml Ξινόγαλα
1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο
½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη
½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σάλτσα BBQ:
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
5 κ.σ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. ξύδι από λευκό κρασί
400 γρ. κέτσαπ
½ κ.γ. πιπέρι
Λίγο αλάτι
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10