Τι θα κάνεις με την λαγάνα που περίσσεψε
Έχουμε πολλές πολλές ωραίες ιδέες για τη λαγάνα που έμεινε!
Η Καθαρά Δευτέρα πέρασε, η λαγάνα έμεινε. Εμείς βέβαια, έχουμε πολλές κι ωραίες ιδέες για να χρησιμοποιήσεις ό,τι απέμεινε από τη λαγάνα και να μην πετάξεις τίποτα.
Φτιάξε υλικό για πανάρισμα: Για κοτόπουλο πανέ κι όχι μόνο! Για κάθε τι θέλεις να πανάρεις, στο τηγάνι ή στο φούρνο, η γλυκιά λαγάνα είναι το ιδανικό ψωμί. Απλά πέρασέ την από το μπλέντερ με μια φλούδα λεμονιού.
Κρουτόν! Για να τα βάλεις στη σαλάτα και να της δώσεις έξτρα γεύση. Απλά κόψε τα περισσεύματα σε κυβάκια και ψήσε τα στο γκριλ.
Γαλλικό τοστ. Κόψε φέτες τη λαγάνα και απόλαυσε την γλύκα της στο πιο νόστιμο French toast.
Φτιάξε μπροσκέτες: Με ρόκα, flakes παρμεζάνας και προσούτο και η λαγάνα δεν θα σου θυμίζει πια νηστεία.
Πουτίγκα ψωμιού: Το τέλειο γλύκισμα με τα κομμάτια της λαγάνας σε κυβάκια, μέσα σε πυρίμαχο σκεύος, με γάλα, βούτυρο, αυγά, ζάχαρη και κανέλα και ψήσιμο για μισή ωρίτσα.
Φτιάξε κεφτεδάκια! Το ψωμί της λαγάνας που περίσσεψε είναι το πιο ωραίο ψωμί για τους κεφτέδες και τα μπιφτέκια, εφόσον το μουσκέψεις.
πηγή κεντρικής Pic: Instagram hostessmom