Τραχανάς
ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΗ
Ο γνωστός μας τραχανάς είναι όχι μόνο θρεπτικότατος αλλά και ιδιαίτερα εύκολος στο μαγείρεμα. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι άλλο επιθυμείτε, όπως ντομάτα ή μυρωδικά και να του δώσετε τη γεύση που εσείς θέλετε.
Υλικά
1 φλιτζάνι τραχανάς
4 φλιτζάνια νερό
αλάτι & πιπέρι
βούτυρο ή λάδι
τυρί τριμμένο (οποιοδήποτε, ακόμα και φέτα)
Οδηγίες
1.Ρίχνετε το νερό και τον τραχανά στην κατσαρόλα.
2.Ανακατεύετε καλά σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο ή το λάδι, για 10-15 λεπτά περίπου. Δεν σταματάτε ν' ανακατεύετε.
3.Ρίχνετε το τυρί και είναι έτοιμο
Related
Bloggers
01
10