Πώς θα φτιάξεις αφράτα πιτάκια με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

Πώς θα φτιάξεις αφράτα πιτάκια με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

Ζουμερά πιτάκια γεμιστά με τυρί, σκέτη λιγούρα.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

380 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

9 γρ. μαγιά, ξερή

250-280 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 κ.γ. αλάτι

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. baking powder

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση:

160 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια

Κέτσαπ, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com