Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου, από τον Γιώργο Τσούλη

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου, από τον Γιώργο Τσούλη

Ζουμερό φιλέτο με μία σκορδάτη σάλτσα που θα λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

Για το μοσχάρι:

1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα σκόρδου:

1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα

150 γρ. μαγιονέζα

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

3 κλ. δεντρολίβανο

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com