Frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη

Frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη

Η συνταγή της ημέρας

  • Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα κόβουμε στη μέση.
  • Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βάζουμε τον χυμό κεράσι και 250 γρ. κεράσια. Βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα σιρόπι.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε 2 λεπτά.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεύρια και το βούτυρο καρύδας, λιωμένο.
  • Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε 1 αυγό με 3-4 κ.σ. νερό και το βάζουμε στο μπολ με τα αλεύρια και το βούτυρο.

Δες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com