Γευστικά τορτελίνια με τόνο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Οι συνταγές ζυμαρικών του καλοκαιριού επιβάλλουν το συνδυασμό ψαριών και λαχανικών και ο τόνος είναι ένα εύκολο υλικό για να δουλέψετε όλες με αυτό.
Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
2 κούπες αρακά
1 κουτί τόνο σε λάδι
1/2 κουταλιά του γλυκού αποξηραμένα φύλα βασιλικού
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Φτιάξτε τα τορτελίνια ανάλογα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
2. Στραγγίξτε το τόνο και κρατήστε τρεις κουταλιές λάδι από τον τόνο.
3. Βάλτε στην κατσαρόλα που φτιάξατε τα τορτελίνια τον αρακά, τα μαγειρεμένα τορτελίνια και τον τόνο μαζί με τις τρεις κουταλιές λάδι που είχατε.
4. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς και να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα σας και τα ζυμαρικά σας είναι έτοιμα.
Related
Bloggers
01
10