Ψητό καλαμπόκι με κόλιαντρο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Το καλαμπόκι είναι μία αγαπημένη καλοκαιρινή τροφή όλων, έτσι αν θέλετε να απολαύσετε ένα εύκολο και γρήγορο twist στο κλασικό ψητό καλαμπόκι μπορείτε να κάνετε αυτή τη μεξικάνικη συνταγή.
Υλικά
2 μεγάλα καλαμπόκια
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Χοντρό αλάτι
Μαύρο πιπέρι
1/4 κούπας ψιλοκομμένο κόλιαντρο
1 κουταλιά της σούπας χυμό από φρέσκο lime
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το grill στο μέτριο.
2. Σε ένα μπολ ρίξτε το λάδι και λίγο αλατοπίπερο.
3. Ψήστε τα καλαμπόκια για 10 με 12 λεπτά και γυρίστε τα συχνά.
4. Όταν τα βγάλετε από το φούρνο, περάστε από το μπολ με το λάδι.
5. Προσθέστε το χυμό από το lime και το κόλιαντρο.
Related
Bloggers
01
10