Άκης Πετρετζίκης: Μεσογειακά αβγά Benedict

Άκης Πετρετζίκης: Μεσογειακά αβγά Benedict

Η απόλυτη συνταγή.

Υλικά:

360 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ. σόδα μαγειρική

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

αλάτι

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

100 γρ. γάλα, 3,5%

50 γρ. ελαιόλαδο + 2 κ.σ. για το ψήσιμο

200 γρ. καλαμποκάλευρο, για το πασπάλισμα

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com