Τραγανά, σοκολατένια μπισκότα σε 5 βήματα

Τραγανά, σοκολατένια μπισκότα σε 5 βήματα

Σπιτικά μπισκότα σοκολάτας, με αγνά υλικά και όχι πολλές θερμίδες και λιπαρά. Θα συνοδεύσουν τον καφέ και το πρωινό σας, χωρίς να επιβαρύνουν την σιλουέτα σας.

Υλικά
2φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2φλ. ζάχαρη φυσική, καστανή
1φλ. ελαιόλαδο
1 βανίλια
2 αυγά
2φλ. νιφάδες σοκολάτας υγείας
1 κουτάκι σόδα
½φλ. τριμμένα καρύδια

Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τα αυγά καλά και τα ρίχνετε στο μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη, το λάδι, τη βανίλια και την σόδα και τα χτυπάτε όλα μαζί να ανακατευτούν καλά.
2. Προσθέτετε την σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε να πάνε παντού.
3. Στρώνετε σε ένα ταψί χαρτί ψησίματος, και βάζετε από μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα, για κάθε μπισκότο. Αφήνετε αρκετή απόσταση μεταξύ τους για να μην κολλήσουν.
4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180C, για 10 λεπτά περίπου. Τα μπισκότα θα πρέπει να μείνουν μαλακά από μέσα.
5. Τα αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε.