Meghan Markle: Το κρυφό μήνυμα πίσω από την πρόσφατη εμφάνιση της μας θύμισε το royal στυλ της

Ναταλία Κατσακιώρη
Meghan Markle: Το κρυφό μήνυμα πίσω από την πρόσφατη εμφάνιση της μας θύμισε το royal στυλ της

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images for W+P)

Τι σου θύμισε το φόρεμα της Meghan;

Oι Sussexes δεν φαίνεται να έχουν καμία διάθεση να περάσουν ένα ήρεμο καλοκαίρι, αφού τα νέα γύρω από τις επαγγελματικές τους απόπειρες μας απασχολούν διαρκώς. Η Meghan Markle έχοντας κάνει αρκετά πράγματα στην Αμερική με φιλανθρωπικά σωματεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσω και του πρίγκιπα Harry έχει κάνει πλέον σαφή τη διάθεσή της να δημιουργήσει και μία δική της προσωπική -και επιτυχημένη- επιχείρηση, είτε αυτό είναι ένα e-shop είτε μία νέα εκπομπή στο Netflix μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τον πρίγκιπα Harry.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 ρομαντικά φορέματα που θα βάλουμε στους καλοκαιρινούς γάμους

2024 ESPY Awards

(AP Photo/Mark J. Terrill)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Eχθές το βράδυ το ζευγάρι βρέθηκε στα Espy Awards 2024 και έκανε άλλη μία κοινή εμφάνιση, μόνο που αυτή τη φορά ήταν άκρως επίσημη και περιλάμβανε και ένα εντυπωσιακό κόκκινο χαλί. Ο πρίγκιπας Harry φόρεσε το κλασικό ασπρόμαυρο smocking του, ενώ η Meghan Markle έκανε το δικό της tribute σε ένα από τα πιο αγαπημένα της looks. Ναι, αν ακόμα την κοιτάς και αναρωτιέσαι τι σου θυμίζει, τότε είναι αυτό που σκέφτεσαι!

Meghan Markle: Φόρεσε ένα φόρεμα που θύμιζε το νυφικό της.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά η δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα καινούργιο outfit και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί χαμογελαστή δίπλα στη Selena Williams. Το maxi cream white φόρεμά της με το halter neck shape και τη χαμηλή πλάτη μας θύμιζε, όμως, κάτι πολύ έντονα. Και αυτό ήταν το δεύτερο νυφικό, που έβαλε την ημέρα του βασιλικού της γάμου με τον πρίγκιπα Harry, το οποίο φόρεσε αμέσως μετά την τελετή. ήταν μία δημιουργία της Stella McCartney και θεωρήθηκε η πιο κομψή επιλογή της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/C9TmfkBODpR/

Το Staud φόρεμα με το οποίο την είδαμε χθες ήταν μία πιστή σχεδόν «αντιγραφή» με μία πιο sexy και ρευστή νότα. Η Meghan Markle το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτά λουράκαι σε 90s style.

1720769057091-16223428-meghan_markle-(1).png

Staud/NET A PORTER

Δεν ήταν, όμως, μόνο το ίδιο το φόρεμα αλλά και το beauty και hair look της Meghan που μας θύμισε το δεύτερο wedding look της, αφού είχε επίσης επιλέξει ένα χαμηλό σινιόν και natural χρώματα για το μακιγιάζ της, με έμφαση στα μάτια και τη λαμπερή επιδερμίδα. Ένα look που έκρυβε μάλλον ένα ρομαντικό μήνυμα προς τον αγαπημένο της σύζυγο, που ήταν και πάλι στο πλευρό της, κρατώντας της από το χέρι.

Britain Royal Wedding

(Steve Parsons/pool photo via AP)

WPA Rota

Το ολόσωμο που λατρεύει η Δανάη Μπάρκα -Το ιδανικό μαγιό για τα κορίτσια με μεγάλο στήθος