Η Τζένη Θεωνά ψηφίζει total denim για το φθινόπωρο -Πού θα βρεις την κομψή ολόσωμη φόρμα της

Ναταλία Κατσακιώρη

Είναι το item που ψάχνεις να βάλεις τώρα στη ντουλάπα σου.

Το να είναι κανείς πολυπράγμων προφανώς και είναι πολύ καλό. Ειδικά όταν μιλάμε για τον κόσμο της υποκριτικής. Η Τζένη Θεωνά αν και έχει κατά καιρούς περάσει από θέατρο, τηλεόραση και σινεμά έχει κάνει και το δικό της κύκλο ως παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1 «Μαμά -δες», η οποία θα συνεχιστεί και φέτος, αφού όπως μας ανακοίνωσε η Τζένη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Είναι ένα concept που της ταιριάζει απόλυτα, αφού ως νέα σχετικά και αυτή μανούλα, ξέρει ακρινώς την ψυχολογία μίας μαμάς και κάνει πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους καλεσμένους της.

Κόκκινα sneakers:Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα πιο popular αθλητικά παπούτσια της σεζόν -Τέλεια με τζιν

Εκτός, όμως, από τη ροή της εκπομπής και τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που μάθαινουμε, είτε είμαστε γονείς, είτε όχι η Τζένη έχει τον τρόπο να τραβάει το τηλεοπτικό κοινό ως μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες. Το στυλ της Τζένης ήταν και παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακό, μιας και η ίδια αγαπά πολύ το χρώμα και τα prints και δοκιμάζει συχνά κάποια από τα μεγαλύτερα trends της κάθε σεζόν. Καθώς, λοιπόν, αναμένουμε την πρεμιέρα της, είχαμε ένα μικρό preview από τα γυρίσματα και το look της μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο Instagram.

Denim on denim από τη Τζένη Θεωνά.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα denim σύνολο μέσα στο φθινόπωρο. Η Τζένη έκανε και πάλι τη διαφορά με μία ολόσωμη φόρμα σε μαλακό denim ύφασμα. Ένα item από την καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού και αγαπημένου μας brand Mallory The Label, το οποίο ξεχωρίζει για τα σταυρωτά κουμπιά του στο πάνω μέρος και τους έντονους ώμους.

Η ζώνη στη μέση της φόρμας δημιουργεί την τέλεια σιλουέτα, τονίζοντας τη μέση, ενώ η Τζένη αποφάσισε να απογειώσει το denim σε αυτό το σύνολο και συνδύασε αυτή την ολόσωμη φόρμα με ένα ζευγάρι denim γόβες.

Μία δερμάτινη bohemian like shoulder τσάντα σε off white λευκό ολοκλήρωσε το outfit. Μπορείς να αποκτήσεις και εσύ τη φόρμα της Τζένης η οποία μάλιστα βρίσκεται τώρα σε έκπτωση.

Μπέττυ Μαγγίρα: To ανατρεπτικό fashion trick που έκανε το άσπρο της φόρεμα φθινοπωρινό

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης