Tα 7 καλοκαιρινά essentials που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα 7 καλοκαιρινά essentials που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Τα must της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας είναι εδώ. 

Είναι αυτές ακριβώς οι στιγμές που σταματάει το μυαλό κάθε fashion expert. Όσο και αν έχεις γνώσεις γύρω από τη μόδα, όσο και αν ασχολείσαι καθημερινά με micro trends και τάσεις, πάντα θα έχεις την ίδια σύγχυση και τα ίδια ερωτήματα, όταν πας να κλείσεις βαλίτσα το καλοκαίρι. Και όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ακόμα και για ένα σύντομο τριήμερο by the sea. Μαγιό, beach looks, ρούχα για το φαγητό και το ποτό που θα ακολουθήσουν αλλά και για τις όποιες άλλες δραστηριότητες της παρέας στο διάστημα αυτό, μπλέκονται και δημιουργούν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό μέσα -και έξω- από τη βαλίτσα σου. Και θα μου πεις πού είναι το πρόβλημα; Στο ότι πάλι θα έχεις πάρει μαζί σου πάρα πολλά πράγματα, τα οποία προφανώς και δεν θα χρησιμοποιήσεις.

6 sophisticated items που ταιριάζουν στο καλοκαίρι σου

https://www.instagram.com/p/C79mobDMLSD/

Προσωπικά έχω εφαρμόσει μία τελείως διαφορετική τακτική στο κλείσιμο της βαλίτσας μου, που βασίζεται στα απλά μαθηματικά. Πόσες μέρες θα λείψω και πόσες περίπου εμφανίσεις θα κάνω μέσα σε κάθε μέρα, συν ένα με δύο extra outfits σε περίπτωση ανάγκης που πρέπει να έχεις σταθερά στη λίστα σου, όπου και αν πηγαίνεις, ακόμα και στο πιο safe μέρος για σένα. Σε αυτά τα μαθηματικά με βοήθησε μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία των ρούχων της ντουλάπας μου, που δεν είναι άλλα από τα basics. Τα esssentials του φετινού καλοκαιριού είναι όμως πολύ πιο ενδιαφέροντα και έχουν πολλές αναφορές στα 90s trends που φορέσαμε και το χειμώνα.

Photo-shared-by-Alice-Pilate-on-June-09-2024-tagging-@seanewyork-and-@repettoparis.-May-be-an-image-of-1-person-and-top..jpg

Το λευκό είναι και πάλι το χρώμα που πρωταγωνιστεί και ευτυχώς ταιριάζει σε όλες μας και αναδεικνύει τέλεια το καλοκαιρινό μαύρισμα. Φούστες και φορέματα έχουν την τιμητική τους όπως και κάθε καλοκαίρι, γιατί προφανώς αναζητάμε ανάλαφρα items που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τα δικά μας αγαπημένα essentials για το φετινό καλοκαίρι που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών μας.

summer-essentials-(9).jpg

Η Δέσποινα Βανδή με cargo βερμούδα -Το τέλειο παντελόνι για το summer office look μας

Τα 7 essentials του καλοκαιριού μας: