Τα δερμάτινα μπουφάν που θα φοράμε το φθινόπωρο και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου -Κανένα shopping

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα δερμάτινα μπουφάν που θα φοράμε το φθινόπωρο και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου -Κανένα shopping
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Όλα τα κλασικά σχέδια που έχεις ήδη και θα φοράς στο repeat και φέτος. 

Φθινοπωρινά πανωφόρια. Μία τεράστια και ευρεία κατηγορία στο γυναικείο ντύσιμο, η οποία ακριβώς επειδή βρισκόμαστε στα μέσα μιας μεταβατικής περιόδου χωράει σχεδόν κάθε σχέδιο. Ένας όμως είναι πάντα ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής, το δερμάτινο jacket.

Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα τζιν παντελόνια που έχουν τώρα την προσοχή μας

Milano-str-S25-2541.jpg

Στοιχείο της pop culture για πολλά χρόνια, αποθεώθηκε από τον James Dean στα 50s και σήμερα κατέληξε να είναι ένα από τα πιο κλασικά και απαραίτητα jackets σε ανδρική και γυναικεία γκαρνταρόμπα. Για το 2024 τα trends στα δερμάτινα μπουφάν είναι τόσα πολλά που δεν θα χρειαστεί να κάνεις κανένα shopping. Διάλεξε ένα από τα παρακάτω σχέδια που σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου και απογείωσε το φθινοπωρινό styling.

Milano-str-S25-2613.jpg

Τα 5 trends στα δερμάτινα που έχουν γίνει κλασικά.

90s minimal

Ίσια μανίκια, απλά φερμουάρ, μικρά πέτα και κλασικές αποχρώσεις. Τα δερμάτινα που κυκλοφορούσαν στα 90s είχαν κυρίως μαλακά δέρματα και στενή εφαρμογή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ακολουθούσαν τη λογική των blazers. Αν έχεις κρατήσει ένα τέτοιο jacket, τότε φόρα το ξανά.

Paris-str-S25-0518.jpg

Biker

Το πιο rock σχέδιο σε δερμάτινο μπουφάν είναι ξεκάθαρα το biker και είμαι σίγουρη ότι έχεις τουλάχιστον ένα item στη διάθεσή σου. Γενικά φέτος μας αρέσουν πολύ και τα vintage like σχέδια που φαίνονται κάπως ταλαιπωρημένα και φθαρμένα, ενώ το χρώμα το αφήνουμε πάνω σου.

Milano-str-S25-1832.jpg

Χρώμα και prints

Οίκοι όπως οι Gucci και Fendi, aka τα πιο διάσημα maisons που ξέρουν να αξιοποιούν σωστά το δέρμα, παρουσίασαν πέρυσι πολύχρωμα jackets με prints και ιδιαίτερες αποχρώσεις. Θα τα ξαναφορέσουμε και καλό θα ήταν να σκεφτείς και το color blocking αυτή τη φορά στο φθινοπωρινό σου styling.

Milano-str-S25-2082.jpg

Chocolate brown

To πιο δημοφιλές χρώμα της προηγούμενης σεζόν είναι μια σίγουρη επιλογή και για φέτος. Κάνε συνδυασμούς σε ζεστές χρωματικές παλέτες όπως αυτές του burgundy και κυπαρισσί.

Milano-str-S25-2048.jpg

Αυτό είναι το φόρεμα που ταιριάζει με όλες τις μπότες του φθινοπώρου

Δερμάτινη καμπαρντίνα

Ένα πανωφόρι που είχε τη στιγμή τιυ πριν περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε έχει λάβει την έννοια του κλασικού και σήμερα είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας μας. Έχει αυτή την αυθόρμητη French style αισθητική και κάνει σίγουρα τη διαφορά ακόμα και στο πιο απλό casual look με τζιν και t-shirt.

Paris-str-S25-0448.jpg
DPG Network