Τα wide leg παντελόνια είναι το απόλυτο essential του καλοκαιριού -Πώς να τα φορέσεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα wide leg παντελόνια είναι το απόλυτο essential του καλοκαιριού -Πώς να τα φορέσεις τώρα
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο άνετο παντελόνι που μπορείς να φορέσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο πιο ανανεωμένη και μας βρίσκει και εμάς με φρέσκια διάθεση. Γιατί; Γιατί επιστρέψαμε από τριήμερο, από μπάνια και βουτιές και από ένα μεγάλο διάστημα που ήμασταν εκτός πόλεως. Και πάντα ένα μικρό διάλειμμα κάνει τα πράγματα να φαίνονται καλύτερα. Μόνο που αυτή τη φορά έχει μεσολαβήσει και ένα ακόμη fashion γεγονός που μας φέρνει νέες εικόνες και έμπνευση. Η Haute Couture Fashion Week ξεκίνησε στο Παρίσι και οι κορυφαίοι οίκοι όλου του κόσμου που ασχολούνται με την υψηλή ραπτική παρουσιάζουν τις Fall/Winter 2024/2025 collections τους στα πιο εντυπωσιακά locations της πόλης του φωτός, που ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγες μέρες θα υποδεχτεί και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οδηγός αγοράς: Βρήκαμε τους τέλειους κρίκους για όλες τις ώρες -10 σχέδια για να διαλέξεις

wideleg_pants_summerstreetstyle-(7).jpg

Οι φωτογράφοι του street style έστησαν, λοιπόν, για άλλη μια φορά τις φωτογραφικές τους μηχανές στα καλύτερα locations του Παρισιού και περιμένουν τα fashion girls και τις infuencers για να αποθανατίσουν τα looks που έχουν επιλέξει για τις συγκεκριμένες μέρες. Οπότε και εμείς έχουμε αυτόματα το τέλειο δείγμα για το τι φοράνε αυτή τη στιγμή τα κορίτσια της μόδας, δίνοντάς μας ιδέες για να αναβαθμίσουμε και εμείς τα casual chic outfits της πόλης.

wideleg_pants_summerstreetstyle-(14).jpg

Wide leg pants: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του street style.

Με ένα μικρό «ξεφύλλισμα» στις street style φωτογραφίες των ημερών ξεχωρίσαμε αμέσως ότι ένα hero piece που φορέσαμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη των fashion insiders. Μιλάμε, φυσικά, για το wide leg παντελόνι, το φαρδύ, άνετο παντελόνι μας με πρωταγωνίστησε στα looks της πόλης. Αυτή τη φορά τα wide leg pants συνδυάστηκαν με tank tops και μονοχρωματικά t-shirts, τα αγαπημένα τοπάκια των Γαλλίδων δηλαδή που φοράνε κάθε καλοκαίρι στο repeat.

wideleg_pants_summerstreetstyle-(10).jpg

H παλέτα των basics -aka το λευκό και το μαύρο- είναι τα χρώματα που κυριάρχησαν και πάλι, ενώ οι flat mesh μπαλαρίνες είναι τα παπούτσια που θα κάνουν τη διαφορά σε ένα all day look. Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τα καλύτερα outfits που ξεχωρήσαμε και ανάμεσά τους θα βρεις σίγουρα και το δικό σου αγαπημένο.

wideleg_pants_summerstreetstyle-(4).jpg

Τα neutrals είναι η sophisticated παλέτα του καλοκαιριού-Η Τατιάνα Μπλάτνικ με stylish casual σύνολο

Street style inspo: