Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish sneakers που θα φορέσουμε το καλοκαίρι πάντα και παντού

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish sneakers που θα φορέσουμε το καλοκαίρι πάντα και παντού
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα παπούτσια που θα έχουμε για πάντα στην καρδιά μας.

Συνεχίζω να υποστηρίζω την άποψή μου κάθε καλοκαίρι, όσο και αν οι περισσότερες έχετε σοβαρές ενστάσεις. Τα πιο άνετα παπούτσια της σεζόν δεν είναι πέδιλα, ούτε σανδάλια. Γενικά τα ανοιχτά παπούτσια ταλαιπωρούν πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις τα πόδια σου, γιατί δεν έχουν το σωστό πάτημα, δεν εφαρμόζουν σωστά στο πόδι και καταλήγουν να καταπονούν πολύ το σώμα μας και την ευρύτερη στάση του. Οπότε καλά θα κάνεις να επιστρέψεις και εσύ στην καλύτερη δυνατή λύση για άλλη μια φορά. Τα sneakers. Το αθλητικό στυλ έχει αποενοχοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και έχει μπει και επίσημα σε πολλά σημεία της ζωής μας που παλιότερα διστάζαμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Όπως είναι το γραφείο και οι βραδινές μας έξοδοι. Τα athleisure στοιχεία, όμως, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ και ένα ζευγάρι ανανεωμένα sneakers θα γίνει το αγαπημένο σου go to παπούτσι από εδώ και στο εξής.

Giorgio Armani, Chanel, Balenciaga: Τα highlights από την Haute Couture Fashion Week στο Παρίσι

Paris-m-str-S25-0449.jpg

Για να γίνει, όμως, αυτό χρειάζεται προφανώς μία ανανέωση και τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις ένα ζευγάρι καλοκαιρινά sneakers σύμφωνα με τα τελευταία trends που κυριαρχούν φέτος τη νέα summer season. Από αυτό που βλέπεις στο Instagram feed σου θα έχεις καταλάβει ότι συνεχίζεται η επέλαση των slim sneakers, αυτού του retro 90s item που έχει αναδείξει την Adidas στον μεγάλο νικητή της χρονιάς. Εκτός από τα κλασικά Samba θα βρεις και πολλά ακόμη σχέδια σε διαφορετικά χρώματα και υλικά, που θα ξετρελάνουν.

Paris-m-str-S25-0414.jpg

Συνεχίζοντας το shopping θα δεις και άλλα ένα μεγάλο trend στο οποίο μπορείς να επενδύσεις τώρα και να φοράς μέχρι και το χειμώνα και είναι hiking παπούτσια, τα sneakers δηλαδή της Salomon, που ενώ είναι κανονικά για outdoor δραστηριότητες έχουν έχουν γίνει το must του urban style.

Paris-HC-str-F24-0583.jpg

Άλλο ένα δημοφιλές και άκρως δροσερό item που αξίζει να φορέσεις το καλοκαίρι είναι τα πάνινα και τα λευκά υφασμάτινα sneakers. Φοριούνται όλες τις ώρες, έχουν τα δικά τους αγαπημένα σχέδια στη Nike και την Adidas αλλά και σε εταιρίες όπως η Superga και είναι ιδανικά για να τα συνδυάσεις με ένα ανάλαφρο φόρεμα ή μία mini φούστα.

Paris-m-str-S25-0903.jpg

Helmos Mountain Festival: Περάσαμε 3 μέρες στο μουσικό φεστιβάλ των Καλαβρύτων -Και θα επιστρέψουμε!

Editor's choices: