Αυτό είναι το νέο bag trend που θα φορέσουμε στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το νέο bag trend που θα φορέσουμε στην πόλη
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

To East-West trend είναι η επένδυση που πρέπει να κάνεις τώρα και θα φοράς και το φθινόπωρο που έρχεται.

Τι συμβαίνει με το φαινόμενο των it bags που δεν λέει να φύγει από το προσκήνιο; Ξεκινώντας από την Jane Birkin και τα τεράστια καλάθια της που έπαιρνε μαζί της σε κάθε της βήμα τη δεκαετία των 60s, 70s και φθάνοντας μέχρι της Carrie Bradshaw των 00s που έκανε την Baguette bag του οίκου Fendi και την Dior Sandler bag μύθο, κάθε γυναίκα εκφράζει μέσα από την τσάντα που κρατάει ένα μέρος της προσωπικότητας της. Γιατί η τσάντα σου είναι ένα σταθερό αξεσουάρ που έρχεται παντού μαζί σου στις περισσότερες περιπτώσεις καθημερινά. Τι λένε, λοιπόν, οι τάσεις της φετινής σεζόν;

Team ολόσωμο: Οι 4 τάσεις στα ολόσωμα μαγιό που ταιριάζουν σε όλα τα σώματα

Paris-HC-str-F24-0084.jpg

Όσο περνάνε οι σεζόν θα έχεις διαπιστώσει ότι τα νέα σχέδια σε τσάντες ακουμπάνε τα άκρα. Ή πολύ μεγάλες ή πολύ μικρές. Και κάπου εδώ έρχεται η ισορροπία με ένα νέο bag trend, το οποίο φοριέται ήδη στους δρόμους της πόλης και θα μας απασχολήσει και από τη νέα σεζόν, δηλαδή θα φορεθεί και το επερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα. Έχει ένα ιδιαίτερο όνομα και έχει γίνει η νέα εμμονή των fashion lovers.

Paris-HC-str-F24-0396.jpg

East-West:Το fashion trend στις τσάντες του καλοκαιριού.

Αναζητάς τώρα ένα νέο σχέδιο στις τσάντες σου που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα σύνολα σου; Οι East-West bags είναι η απάντηση σε κάθε σου ερώτημα. Θέλεις μια all day sophisticated τσάντα που θα χωράει όλα τα απαραίτητα; Μια τσάντα που να είναι κομψή και κατάλληλη ακόμα και για μια βραδινή έξοδο; Η νέα τάση που πρωταγωνιστεί στους περισσότερους οίκους αυτή τη στιγμή θέλει τις τσάντες σε μακρόστενο σχήμα με μικρά top handle λουράκια ή κανονικά straps που μπαίνουν στον ώμο.

https://www.instagram.com/p/C0CNSwJLt4s/

Μετά λοιπόν τις Baguette του οίκου Fendi έχουμε τον οίκο Alaia με την Teckel bag, ο οίκος Dior συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με την Lady Dior ενώ η Bottega Veneta δημιούργησε φέτος το viral clutch Andiamo, που το φοράνε τα πιο αγαπημένα κορίτσια της μόδας όπως η Kendall Jenner και η Rosie Huntington Whiteley. Είναι μικρή αλλά βολική, casual αλλά και sophisticated, minimal με ιδιαίτερη γεωμετρία. Είναι η τέλεια τσάντα για να επενδύσεις αυτό το καλοκαίρι και να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέροντα τα all day looks της πόλης.

Paris-HC-str-F24-0670.jpg

Οδηγός αγοράς: Βρήκαμε τους τέλειους κρίκους για όλες τις ώρες -10 σχέδια για να διαλέξεις

PS: Είναι η τέλεια επιλογή και για ένα summer event, όπως ένας γάμος ή μια βάφτιση, γιατί μιλάμε για το απόλυτο pass par tout σχέδιο. Επίλεξε μια neutral ενημερωμένη απόχρωση που φοριέται όλες τις εποχές.