Βρήκαμε το κοντό λευκό σακάκι της Ευγενίας Σαμαρά που θα βάλεις το Σεπτέμβρη στο γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Βρήκαμε το κοντό λευκό σακάκι της Ευγενίας Σαμαρά που θα βάλεις το Σεπτέμβρη στο γραφείο

Η επιστροφή στο γραφείο θέλει ένα νέο σακάκι. Σου βρήκαμε το καλύτερο!

Δεν υπάρχει πιο back to reality κατάσταση από την πρώτη εβδομάδα που γυρνάς και πάλι πίσω στο γραφείο και στην καθημερινότητά σου. Κίνηση, υποχρεώσεις και φθινοπωρινό styling. Το τελευταίο είναι μάλλον η μόνη ελπίδα και η μόνη λύση στην πρώτη «κατάθλιψη» που βιώνουμε τώρα που επιστρέψαμε στη βάση μας. Και θα μου πεις γιατί; Γιατί ο τρόπος που ντυνόμαστε είναι ενίοτε σωτήριος και μπορεί να μας δώσει νέα έμπνευση για τη σεζόν που ακολουθεί. Γενικά ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας αλλαγών και αν υπάρχει outfit από το οποίο πρέπει να ξεκινήσουμε, αυτό είναι το πρωινό μας office look.

Η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε back to school διάθεση και έχει 3 τρόπους να φορέσεις τώρα το τζιν σου

https://www.instagram.com/p/C_TTXA9uSoa/

Η σημερινή μας έμπνευση θα έρθει από ένα κορίτσι που πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το φωτογραφικό της άλμπουμ στο Instagram. Η Ευγενία Σαμαρά έκανε πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρέθηκε με αγαπημένους της φίλους και πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα, κλείνοντας τα τριάντα εφτά της χρόνια. Όταν μάλιστα υπάρχει και ένας νέος έρωτας, τότε όλα γίνονται ακόμα πιο όμορφα στη ζωή μας. Οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, με τον οποίο υπήρξαν επί δύο χρόνια συμπρωταγωνιστές στο θέατρο.

https://www.instagram.com/p/C92tbvTusc1/

Ευγενία Σαμαρά: Το cropped σακάκι της είναι η πιο elegant επιλογή για το φθινόπωρο.

Με το που ξεκινάει η νέα σεζόν οι περισσότερες αναζητούμε αμέσως ένα νέο πανωφόρι και τα σακάκια είναι η καλύτερη επιλογή για τα πρωινά μας office σύνολα και όχι μόνο. Μετά την τάση με τα oversized, loose σακάκια τι θα έλεγες φέτος να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Κάτι λίγο πιο παιχνιδιάρικο και gilry που θα αναδείξει τη μέση σου και συνδυάζεται τέλεια με τα wide leg παντελόνια γραφείου;

H Ευγενία Σαμαρά ξεκίνησε τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει στηνκρατική τηλεόραση με τον τίτλο Switch, και μας έδειξε το look της πρεμιέρας της. Ένα κοστούμι από το ελληνικό brand Mix & Match με cropped 80s σακάκι με μικρές βάτες και κουμπιά σε ιδιαίτερο σχήμα, το οποίο συνδύασε με ένα matching παντελόνι της ίδιας εταιρίας, επίσης σε λευκό.

Photo-by-Evgenia-Samara-on-September-02-2024.-May-be-an-image-of-1-person-top-and-text..jpg

Είναι ένα σακάκι που θα μπορέσεις να φορέσεις και με το τζιν σου, αλλά και με ένα φόρεμα ή μία casual chic φούστα.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχει βρει το δικό της αγαπημένο φόρεμα για το φθινόπωρο

Shop the look: