Από το TikTok στην… τσάντα: Πώς το Listening to Lists «επιμελείται» την back to school λίστα

Από το TikTok στην… τσάντα: Πώς το Listening to Lists «επιμελείται» την back to school λίστα

Και αν θες σε κάθε εμφάνιση του Gen A σου στο σχολείο να φωνάζουν όλοι «Slayyy, τότε σίγουρα θα τις συμβουλευτείς.

Σεπτέμβριος. Ο μήνας που σηματοδοτεί ένα τέλος και μία αρχή. Το τέλος του καλοκαιριού και των διακοπών και την αρχή της νέας σεζόν ή για να ακριβολογούμε την αρχή της σχολικής σεζόν για μικρούς και μεγάλους. Ακόμη, λοιπόν, και αν έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκες σε κάποια σχολική αίθουσα και δεν μπορείς πάντα να ακολουθήσεις το στυλ και τα trends της Gen A γενιάς, ο μικρός μαθητής της οικογένειας είναι εδώ για να σε μυήσει στον κόσμο της. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Μα φυσικά, μέσα από μία βόλτα στα Max Stores, εκεί που η οργάνωση της back to school shopping list «υπακούει» στο αγαπημένο School TikTok Trend «Listening to Lists»!

image003.jpg

Το πιο in trend για τη σχολική λίστα

«Ok Boomer!», θα έλεγε τώρα κάθε μαθητής της Gen A, αν έβλεπε την έκφρασή σου, όταν διάβασες την πρόταση «School TikTok Trend “Listening to Lists”». Εντάξει, μπορεί να ανήκεις στη γενιά των Millennials, ωστόσο, όταν πέφτει στο τραπέζι το task «back to school list», πρέπει να είσαι ενήμερη για τις τελευταίες τάσεις που κυκλοφορούν. Πώς, αλλιώς, θα βοηθήσεις τον μαθητή της παρέας να διαμορφώσει την πιο επιμελημένη λίστα με τα απαραίτητα για την τάξη;

Οπότε, άνοιξε τη fy page σου στο TikTok, πληκτρολόγησε το παραπάνω trend και ένας κόσμος γεμάτος σχολικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε μαθητή, θα εμφανιστεί μπροστά σου. Πώς είμαστε τόσο σίγουρες; Διότι τις λίστες που σου αναφέρουμε, τις έχουν επιμεληθεί φυσικά τα Max Stores. Και αν θες σε κάθε εμφάνιση του Gen A σου στο σχολείο να φωνάζουν όλοι «Slayyy, τότε σίγουρα θα τις συμβουλευτείς.

image005.jpg

Ποιο είναι το type του μικρού σου μαθητή;

Αυτή είναι μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις, προτού ξεκινήσετε την καταγραφή της σχολικής του λίστας. Μήπως τρελαίνεται για trends και θέλει πάντα να συμβαδίζει με την τελευταία «λέξη» της μόδας ή μήπως είναι φουλ οργανωτικός και οι σημειώσεις στα τετράδιά του μοιάζουν σαν… έργα τέχνης -άρα είναι και καλλιτέχνης;

Όπως και να έχει, η σχολική τσάντα του θα είναι αυτή που θα προστεθεί πάνω- πάνω στη σχολική του λίστα. Και στα Max Stores έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε τσάντες με ροδάκια ή πλάτης, μονόχρωμες, με σχέδια, με αγαπημένους χαρακτήρες, πιο μικρές ή πιο μεγάλες, που σίγουρα θα συμβαδίζουν με το στυλ του.

image007.jpg

Τα απαραίτητα που θα «γεμίσουν» την τσάντα του

Για την είσοδο στη νέα σχολική χρονιά, η οργάνωση είναι το Α και το Ω -ρώτα και τον οργανωτικό μαθητή της παρέας να σου πει. Αν ο μικρός σου φίλος τρελαίνεται για σημειώσεις με χρώματα και μαρκαδοράκια, τετράδια με θέματα -ασκήσεις/θεωρία πάντα σε διαφορετικό, ντοσιέ και κασετίνες για να είναι όλα στη θέση τους, τότε η λύση είναι μία: Τα Max Stores. Εκεί, θα βρει όσα χρειάζεται για να είναι ο πιο in μαθητής της τάξης.

Όσον αφορά στον trendsetter της παρέας, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Γνωρίζει, άλλωστε, πάντα πώς να είναι… μέσα στο θέμα -thanks to TikTok. Με κασετίνες στρογγυλές, κλασικές ή μακρόστενες, με θήκες στο εσωτερικό, παγούρια ασορτί με τσάντα ή ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία που «τρεντάρουν», θα ξεχωρίζει για ακόμη μία χρονιά.

image009.jpg

School «era»: Μαθητής με καλλιτεχνικές τάσεις

Αλήθεια, πόσο χαρούμενη μπορεί να σε κάνει ο μικρός σου μαθητής με μία ζωγραφιά; Μάλλον τόσο, όσο μπορείς και εσύ με μία σχολική λίστα, επιμελημένη από τα Max Stores. Κάνουμε λάθος;

Άλλωστε, ο «ψαγμένος» μαθητής σου έχει κάνει τη δική του προσωπική καλλιτεχνική έρευνα. Γι’ αυτό και μόλις δει τις σακούλες με τα σχολικά, θα έχει ήδη φανταστεί τι περιλαμβάνουν: Από χρωματιστά στυλό με glitter, μαρκαδόρους, ακουαρέλες μέχρι και πινέλα ζωγραφικής, μπλοκ και πολύχρωμα aesthetic τετράδια. Η χαρά του καλλιτέχνη, δηλαδή!

image011.jpg

«Listening to Lists», σχολική λίστα για τον trendsetter, τον οργανωτικό και τον καλλιτέχνη και χαμόγελα είναι αυτά που κάνουν εσένα και τον μικρό σου μαθητή να ανυπομονείτε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τώρα, μάλιστα, που τα Max Stores είναι εδώ για να σας δώσουν το πιο fun και iconic content, τα «τικ» στην back to school list θα μπουν πολύ γρήγορα. Και για εσένα που αναζητάς έξτρα inspo, αρκεί να ανακαλύψεις τον λογαριασμό των Max Stores και στο Tik Tok.