Η Άννα Βίσση έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες -Δες όλα τα steps από το makeover

Πρόκειται για ένα κούρεμα που αποπνέει έναν αέρα από τα 70s με σύγχρονες, ανανεωμένες πινελιές. 

Η Άννα Βίσση μας έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Αυτή τη στιγμή, η ταλαντούχα τραγουδίστρια βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Στο ταξίδι της αυτό, επισκέφτηκε τον αγαπημένο της φίλο και master hair stylist, Πάνο Παπανδριανό.

Ο Πάνος Παπανδριανός είναι ένα ταλαντούχος hair stylist, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Στις A-listers του υπάρχουν πολλές διάσημες celebrities μεταξύ των οποίων είναι και το πασίγνωστό super model, Gigi Hadid. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που οι δύο φίλοι συναντιόνται γίνεται κάτι ανατρεπτικό. Η Άννα, για άλλη μία φορά αποφάσισε, να αφεθεί στα χέρια του αγαπημένου της φίλου και να φρεσκάρει το κούρεμά της.

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των Mad VMA 2024

https://www.instagram.com/p/CPgVlRagDX7/

Η Άννα έκοψε τα μαλλιά της αραιές αφέλειες

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μας δείχνει όλη τη διαδικασία του makeover. Ο Πάνος, όπως θα δεις και στο βίντεο που έχουμε παραθέσει παρακάτω, δημιούργησε έντονα layers, τα οποία χαρίζουν extra κίνηση και όγκο στα μήκη, ενώ επάνω στο μέτωπο έκοψε see-through bangs. Οι αραιές αφέλειες δένουν τέλεια με τα διαφορετικά layers, ενώ κολακεύουν και τονίζουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Πρόκειται για ένα μακρύ wolf cut με see-through bangs! Είναι ένα κούρεμα που αντιπροσωπεύει απόλυτα τη δυναμική προσωπικότητά της Άννας Βίσση.

Η Julia Roberts «αποχαιρέτησε» τα καστανά μαλλιά της και υιοθέτησε το απόλυτο ξανθό του καλοκαιριού

448349500_1007737034332790_1556357612155267856_n.jpg

Το κούρεμα της Άννας, αποπνέει έναν αέρα από τα 70s με σύγχρονες, ανανεωμένες πινελιές. Το συγκεκριμένο haircut ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, ενώ όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Πάνος σε συνέντευξή του εδώ στο queen.gr...

448719175_764371695582994_7349200694113255294_n.jpg

«Βρισκόμαστε σε μία εποχή που δεν παίζει κανένα ρόλο το σχήμα προσώπου. Όλα πηγάζουν από το μέσα μας και από τη διάθεσή μας. Αν θέλει μία γυναίκα να το κάνει απλά...Do it!»

Αναμφισβήτητα, είναι μία από τις πιο όμορφες και hot αλλαγές που έχει κάνει η αγαπημένη Άννα Βίσση τα τελευταία χρόνια.

Δες το βίντεο από το makeover:

Τώρα μπορείς να πετύχεις ένα sunkissed bronzer μακιγιάζ σαν makeup artist