Τα τέσσερα hairstyles που θα αναβαθμίσουν κάθε summer look

Τα τέσσερα hairstyles που θα αναβαθμίσουν κάθε summer look

Τα κλάμερ και τα scrunchies είναι τα αξεσουάρ που κάνουν ένα δυναμικό comeback από τα 90s, μέσα από σύγχρονα και μοντέρνα χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ!

Η αλήθεια είναι πως όλες αγαπάμε το καλοκαίρι, ωστόσο, δεν μπορούν να «πουν» το ίδιο και τα μαλλιά μας. Οι υψηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο ιδρώτας κάνουν το styling ακόμα πιο δύσκολο, καθώς τα μαλλιά μας φριζάρουν όλη την ώρα, με αποτέλεσμα να φαίνονται συνεχώς απεριποίητα.

Αν είσαι από τις κοπέλες που έχουν μακριά μαλλιά, δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι! Διότι τα it girls έχουν βρει τον τρόπο για να αντιμετωπίσουν τις ημέρες του καύσωνα με στυλ. Πώς; Πιάνοντας τα μαλλιά τους ψηλές αλογοουρές και περίτεχνους κότσους με τα πιο cute hair accessories που «πρωταγωνιστούν» στις street style εμφανίσεις τους.

Κάπως έτσι, μας αποδεικνύουν πώς τα hair accessories μπορούν να κάνουν level up ακόμα και στο πιο βαρετό χτένισμα ή και γενικότερα στο πιο basic look. Και για να είσαι ενήμερη, πρόκειται για hairstyles που δεν απαιτούν τη χρήση θερμαντικών εργαλείων -όσο και αν δεν το πιστεύεις. Γι’ αυτό, άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους -θα αποτρέψεις ακόμα περισσότερο το φριζάρισμα- και «επιστράτευσε» όλα τα hair accessories που έχεις στο boudoir σου.

Τα must-try χτενίσματα για να πεις goodbye στα φριζαρισμένα μαλλιά

Τα hairstyles του καλοκαιριού είναι τα αγαπημένα μας, γιατί μοιάζουν τελείως ανεπιτήδευτα. Ανέμελα, με λίγο αλάτι -τις μέρες που σε βρίσκουν στην παραλία- και πιο ανοιχτά από τον ήλιο, τα μαλλιά έχουν άλλη… διάθεση το καλοκαίρι και εμείς λατρεύουμε να την αναδεικνύουμε με τα πιο stylish hair accessories. Και αυτό διότι, όχι μόνο μας βοηθάνε να πούμε goodbye στο φριζάρισμα, αλλά μας χαρίζουν extra «πόντους» στυλ στις εμφανίσεις μας. Πάμε να τα ανακαλύψουμε μαζί;

#1 Ψηλή αλογοουρά με scrunchies

Πιάσε τα μαλλιά σου μία ψηλή αλογοουρά και αφού τα χτενίσεις πολύ καλά, πρόσθεσε το αγαπημένο σου scrunchie και ολοκλήρωσε το χτένισμά σου. Το συγκεκριμένο hairstyle «υπόσχεται» να σε κρατήσει δροσερή και stylish ακόμα και τις πιο hot ημέρες του καύσωνα. Εύκολο;

Picture6.jpg

@brittsully

#2 Χαμηλός κότσος με floral scrunchies

Αν το παραπάνω χτένισμα σου φάνηκε απλό, που να δεις τι σε περιμένει στη συνέχεια. Χαμηλός κότσος και ένα παιχνιδιάρικο, πολύχρωμο scrunchie, το οποίο θα τιθασεύσει τις τρίχες σου και θα «σπάσει» τα total outfits σου. Υπάρχει πιο summer συνδυασμός;

#3 Double scrunchies

Και μιας που πιάσαμε τα πιο παιχνιδιάρικα χτενίσματα, τι θα έλεγες να δημιουργήσεις δύο χαμηλά buns και, αντί για το κλασικό μαύρο λαστιχάκι, να επιλέξεις ένα χνουδωτό scrunchie; Και αν θέλεις το χτένισμά σου να είναι super funky, μπορείς να προσθέσεις την αγαπημένη σου στέκα για να είσαι 100% σίγουρη ότι ο καύσωνας δεν θα «πειράξει» ούτε μία τρίχα από τα μαλλιά σου.

#4 Ο κλασικός κότσος με κλάμερ

Τα κλάμερ μαλλιών είναι το hero piece που υπάρχει σε κάθε γυναικεία τσάντα. Είναι το αξεσουάρ που μας ταξιδεύει πίσω στα 90s με την JLo και την Britney Spears να το επιλέγουν ξανά και ξανά στις πιο απλές αλλά και στις πιο glamorous εμφανίσεις τους. Πιάσε, λοιπόν, τα μαλλιά σου ένα high bun και σταθεροποίησέ τα με το κλάμερ. Τόσο απλό!

Τα hairstyles του καλοκαιριού είναι πανεύκολα στο styling, καθώς μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και με συγκεκριμένα αξεσουάρ, μπορείς να πλαισιώσεις τα summer looks σου με κάτι που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά. Μήπως ήρθε η ώρα να «επιστρατεύσεις» στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ τα hair accessories που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις ημέρες του καύσωνα;