Ζέτα Μακρυπούλια: 7 nude μολύβια χειλιών για να πετύχεις το 90s makeup trend με τα σαρκώδη χείλη

Ευαγγελία Αλπίδου

Extra tip: Το lip scrub θα σε βοηθήσει να αποβάλεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια και θα χαρίσει extra διάρκεια στο μολύβι χειλιών σου.

Το μολύβι χειλιών είναι από τα beauty προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Εγώ, το λατρεύω! Το χρησιμοποιώ καθημερινά και το εφαρμόζω επάνω στο περίγραμμα των χειλιών, χαρίζοντας αμέσως σχήμα και χρώμα στα χείλη μου. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι έχω δεκάδες μολύβια, σε διαφορετική απόχρωση το καθένα, χρησιμοποιώ μόνο τις nude αποχρώσεις. Γιατί; Γιατί, το nude μολύβι χειλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση κάτω από οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν, ακόμα και από το φλογερό κόκκινο.

Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά τα trends από τα 90s και 00s έχουν κάνει ένα δυνατό comeback. Στον κόσμο της ομορφιάς και μιας και μιλάμε για τα μολύβια χειλιών, το lip contouring που κυριάρχησε στα catwalks εκείνης της εποχής, έρχεται να ξανά συστηθεί πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, χρησιμοποιεί συνεχώς τη συγκεκριμένη τεχνική στο μακιγιάζ της.

448112316_444104721887182_4452172772586948156_n.jpg

@zeta_makripoulia_official

Ο χαλαρός κότσος της Χρύσας Μιχαλοπούλου ταιριάζει σε κάθε περίσταση ακόμα και σε γάμους

Τα περίγραμμα των χειλιών είναι ελαφρώς πιο έντονο από την υπόλοιπη επιφάνεια, κάνοντας τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά και σαρκώδη. Με μία απλή κίνηση τα χείλη φαίνονται καλοσχηματισμένα και γεμάτα. Για να πετύχεις το lip contouring θα χρειαστείς καφέ-nude αποχρώσεις -που ήταν από τις hot επιλογές στα 90s- με την Kate Moss και την Linda Evangelista να υιοθετούν την τεχνική του lip contouring στα χλωμά χείλη τους.

Πώς θα το πετύχεις;

  • Για αρχή, χρησιμοποίησε ένα lip scrub, για να αποβάλεις τα νεκρά κύτταρα και να χαρίσεις μία λεία και λαμπερή επιφάνεια.
  • Στη συνέχεια, πάρε το καφέ μολύβι και σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου -μπορείς να βγεις και ελάχιστα πιο έξω από τη φυσική γραμμή-
  • Τέλος, στην εσωτερική επιφάνεια των χειλιών τοποθέτησε το δεύτερον κραγιόν με το οποίο θες να δώσεις χρώμα στα χείλη σου.

Η Δανάη Μπάρκα υπέκυψε στη γοητεία του κοντού καρέ και έβαψε τα μαλλιά της μαύρα

Για extra glow αποτέλεσμα πρόσθεσε ένα διάφανο lip gloss και... είσαι έτοιμη!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 7 nude-καφέ μολύβια χειλιών με απαλή υφή που απλώνονται εύκολα και χαρίζουν τέλειο περίγραμμα σε χρόνο ρεκόρ. Ρίξε μία ματιά...

Κότσοι, baby πλεξούδες και αλογοουρές θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με στιλ