7 κρέμες σώματος που θα «αντικαταστήσουν» το άρωμά σου

7 κρέμες σώματος που θα «αντικαταστήσουν» το άρωμά σου

Οι body lotions κάνουν το δέρμα να «ξεδιψάσει» κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αφήνουν στην επιδερμίδα μοναδικές νότες φρεσκάδας και καθαριότητας.

Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση... Οι κρέμες σώματος είναι το προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα μέσα στο γυναικείο νεσεσέρ, καθώς προσφέρει στο δέρμα άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση.

Οι body lotions κάνουν το δέρμα να «ξεδιψάσει» κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αφήνουν στην επιδερμίδα μοναδικές νότες φρεσκάδας και καθαριότητας. Χρησιμοποίησε μετά το μπάνιο την αγαπημένη κρέμα σώματος που έχεις στο boudoir σου και χάρισε στο δέρμα σου απίστευτη χαλάρωση και ανακούφιση.

Ήρθε η ώρα να πεις «bye-bye» στις πανάδες - 7 αποτελεσματικοί οροί για όλους τους τύπους δέρματος

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση!

pexels-feyzayildirimphoto-20469563.jpg

Είναι σίγουρο ότι οι απαλές και φρέσκιες μυρωδιές που διαθέτουν οι ενυδατικές κρέμες θα «αντικαταστήσουν» ακόμα και το άρωμά σου. Εκτός το ότι απλώνονται εύκολα χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας θα σε κάνουν να ξεχάσεις ,να ψεκαστείς με την αγαπημένη κολόνια σου.

Zodiac nails: Αυτά είναι τα σχέδια στο manicure που ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο

pexels-karolina-grabowska-4735896.jpg

Θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου υγιή όψη και απαλή υφή, ενώ θα κάνουν τα πόδια σου να ακτινοβολούν λάμψη από μακριά, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα φλοράλ φορέματα της σεζόν.

Μην ξεχνάς, βέβαια, και την απολέπιση. Η απολέπιση είναι απαραίτητη, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και να βγει στην επιφάνεια το λαμπερό σου δέρμα.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε μία από τις πιο ενυδατικές και μοσχομυρωδάτες κρέμες σώματος που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Shopping list:

Κοντό καρέ: Αυτά είναι τα 3 stylish κουρέματα που ορκίζονται οι Γαλλίδες