Καλομοίρα: Οι γυναίκες που προσπάθησαν να την καταστρέψουν, πώς το σταμάτησε και το ηθικό δίδαγμα

Καλομοίρα: Οι γυναίκες που προσπάθησαν να την καταστρέψουν, πώς το σταμάτησε και το ηθικό δίδαγμα

Μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία της μοιράστηκε η Καλομοίρα, μία εμπειρία, όμως που στο τέλος την έκανε πιο δυνατή.

Με τον πολύ ιδιαίτερο, χαριτωμένο τρόπο της αλλά, πάντα, έξω από τα δόντια λέει αυτό που έχει να πει η Καλομοίρα και γι' αυτό την αγαπάμε. Και, ναι, πάντα με χαμόγελο.

Εκτός από τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι πολύ δραστήρια και μέσα από το κανάλι της στο YouTube, από όπου μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα, με απώτερο σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το θέμα με το οποίο άπτεται κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, η συζήτηση αφορούσε στη γνώμη των άλλων και πόσο αυτή (πρέπει να) επηρεάζει τη ζωή σου.

«Προσπάθησαν να με καταστρέψουν»

Κοιτάζοντας την κάμερα και ενώ εφάρμοζε βήμα βήμα την πρωινή της ρουτίνα ομορφιάς η Καλομοίρα περιέγραφε σιγά σιγά μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε πριν από μερικά χρόνια, μια εμπειρία, όμως που στο τέλος την άφησε πολύ πιο δυνατή.

«Σήμερα θα σας πω μια ιστορία που με πόνεσε πολύ όμως μέσα από αυτό τον πόνο έμαθα να μην με νοιάζει η γνώμη των άλλων», είπε η Καλομοίρα κάνοντας έναν πρόλογο, και μετά τα απαραίτητα τυπικά περί βίντεο και συνδρομών, συνέχισε στο... παρασύνθημα.

Η Καλομοίρα μας σύστησε την πεθερά της και έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της

«Όταν παντρεύτηκα και έκανα τα παιδιά μου είχα αποφασίσει να μείνω σπίτι, ήταν δική μου απόφαση γιατί εγώ μεγάλωσα με γονείς που δεν ήταν σπίτι, δούλευαν συνέχεια και είναι πολύ τίμιο αυτό που λέω. Εγώ και η αδερφή μου ήμασταν μόνες μας. Τραγουδούσα από μικρή, είχα θέατρο, έπαιζα ποδόσφαιρο και δεν ερχόντουσαν οι γονείς μου γιατί δεν μπορούσαν. Ερχόταν μόνο η αδερφή μου», είπε η Καλομοίρα τονίζοντας πως λατρεύει τους γονείς της και είναι εντάξει με αυτό, όμως ήθελε για τα παιδιά της κάτι άλλο, εφόσον μπορούσε.

https://www.instagram.com/reel/C-CXIF5oSxi/

«Έτσι λοιπόν είχα ακούσει από κάποιες θείες μου να λένε “μα τι κάνεις σπίτι; Άφησες την καριέρα σου”. Πίστευαν ότι δεν δούλευα», είπε με πόνο η τραγουδίστρια τονίζοντας πως αντίθετα με ο,τι έλεγαν εκείνες οι θείες, η ίδια πάντα έκανε πράγματα όσο μπορούσε γι'αυτό και την πείραξε που την έλεγαν μάλλον... τεμπέλα.

«11 χρόνια μετά έχω βγάλει καινούρια τραγούδια, συνεχίζω την καριέρα μου, έχω πράγματα. Πριν από μήνες είχα μια δουλειά που έπρεπε να λείψω 4 εβδομάδες από το σπίτι και τα παιδιά μου. Δεν το είχα ξανακάνει γιατί συνήθως λείπω για λίγο», περιέγραψε η Καλομοίρα καταλήγοντας όμως πως παρότι ήταν ενθουσιασμένη, λόγω καιρού, οι 4 εβδομάδες έγιναν 6.

«Και άκουσα από αυτές τις θείες να λένε στον Γιώργο και στην πεθερά μου “μα καλά η Καλομοίρα παράτησε τα παιδιά και την οικογένειά της για την καριέρα;”. Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί ήμουν τόσο εκνευρισμένη, δεν ξέρουν τι ζωή μου. Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά μου, τους μίλησα και με κοιτούσαν περίεργα», συνέχισε με πάθος η τραγουδίστρια, η οποία, για την ιστορία είναι παντρεμένη με τον παιδικό της φίλο, Γιώργο Μπούσαλη εδώ και 14 χρόνια και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Το εμψυχωτικό συμπέρασμα, τροφή για σκέψη

Παίρνοντας απόσταση από το γεγονός που την πλήγωσε τόσο πολύ, η Καλομοίρα κατέληξε σε ένα πολύ σημαντικό για εκείνη συμπέρασμα και θέλησε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν δύο μορφές ευτυχίας, αλλά μόνο η μία σε οδηγεί σε ουσιαστική διάρκεια

«Ξέρεις τι κατάλαβα; Δεν θα αλλάξεις τον κόσμο αλλά μπορείς να δουλέψεις τον εαυτό σου. Όταν αλλάζεις τον εαυτό σου, αλλάζεις τον κόσμο. Δεν ξέρουν τη ζωή μου, με βλέπουν αλλά δεν με ξέρουν. Κάνε αυτό που θέλεις, πάντα θα πει κάποιος κάτι. Πονάει όταν σε σχολιάζει η οικογένειά σου. Δεν θέλω να έχω μίσος ενώ τους μισούσα για λίγο καιρό γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλους τους έχω αγκαλιάσει, χαίρομαι που έγινε αυτό γιατί δυνάμωσα. Δέθηκα με τον άνδρα μου και με τα παιδιά μου, τα λέμε όλα. Σε αυτές λέω ευχαριστώ».

Και ναι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να ελέγξεις τι κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος. Μόνο τι κάνεις εσύ μπορείς να ελέγξεις και αυτό πρέπει να το ζυγίσεις πολύ καλά!

Μια όμορφη οικογένεια

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη, που γεννήθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και την Αναστασία που γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 2016.

https://www.instagram.com/p/Cy3v-zvLW3U/
DPG Network