Ο μύθος των αυγών: πόσα επιτρέπεται να καταναλώνουμε;
ΚΡΙΣΤΗ ΑΝΔΡΟΝΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ
Πόσο επικίνδυνα είναι τα αυγά στη διατροφή μας;
Η χοληστερόλη που βρίσκεται σε μεγάλη ποσότητα στα αυγά είναι μία ουσία που θα πρέπει ιδανικά να περιορίζεται, ειδικά εάν τα επίπεδά της είναι υψηλά.
Σύμφωνα με τις ιατρικές μελέτες το ανώτατο όριο κατανάλωσης αυγών θα έπρεπε να είναι μέχρι τρία αυγά την εβδομάδα, μιλώντας για τους κρόκους.
Δύο πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε όταν μαγειρεύετε τα αυγά είναι να μην προσθέτετε βούτυρο καθώς αυξάνονται τα λιπαρά και επίσης να πλένετε πολύ καλά τα χέρια σας γιατί είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν μικρόβια.
Διαβάστε επίσης:
Οι 4 λιποδιαλυτικές τροφές που θα σας αλλάξουν το σώμα
Bloggers
01
10