Η Νο1 συμβουλή για να με προσέχω σαν… τα μάτια μου «κρύβεται» στους φακούς επαφής μου!

Η Νο1 συμβουλή για να με προσέχω σαν… τα μάτια μου «κρύβεται» στους φακούς επαφής μου!

Τα μάτια μου αξίζουν το καλύτερο…

Η αλήθεια είναι πως μια τυπική μας μέρα ξεκινάει νωρίς το πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ (ενίοτε, πολύ αργά). Για παράδειγμα, το δικό μου ξυπνητήρι χτυπάει, εδώ και πέντε χρόνια, στις 6:30 ακριβώς. Βλέπεις, πριν κάνω οτιδήποτε άλλο, πρέπει πρώτα-πρώτα να βγάλω τον σκύλο μου για την πρωινή του βόλτα. Μετά, έχει σειρά η ετοιμασία για τη δουλειά (σε αυτό υπολογίζω και το να βάλω με προσοχή τους μηνιαίους φακούς επαφής μου) και κατόπιν, φεύγω για το γραφείο.

Ατελείωτα emails, τηλέφωνα, meetings, projects, deadlines. Το 8ωρο είναι -αν μη τι άλλο- απαιτητικό και χρειάζεται να περάσω πολλές -βασικά, τις περισσότερες- ώρες στον υπολογιστή. Οι ώρες περνάνε, άλλοτε πιο γρήγορα άλλοτε πιο αργά, και, αφού σημειώσω τα pendings για την επόμενη ημέρα, είναι που ξεκινάει η ζωή εκτός γραφείου. Ένα γρήγορο after work drink με την κολλητή για να πούμε τα νέα μας και μετά η απογευματινή βόλτα με τον σκύλο (ευκαιρία να περπατήσω ή να τρέξω κι εγώ, να ξεμουδιάσω λίγο από την «καθήλωση» στην καρέκλα της δουλειάς).

Και κάπου λίγο μετά τις 8 το βράδυ, με την επιστροφή στο σπίτι, έρχεται και η πραγματική χαλάρωση. Φαγητό, ταινία και me time, διάβασμα του βιβλίου που βρίσκεται στο τραπεζάκι και… τα μάτια αρχίζουν και κλείνουν. Αν δεν είναι αυτό ξεκάθαρο σημάδι πως έφτασε η ώρα να βγάλω τους φακούς και να κοιμηθώ, τότε ποιο είναι;

Τα μάτια μου αξίζουν το καλύτερο…

Όπως βλέπεις, κάθε μέρα είναι απαιτητική και οι πολλές ώρες που περνάω σε έναν υπολογιστή, σίγουρα επιβαρύνουν τα μάτια μου. Αν σκεφτείς, δε, πως έχω μυωπία, μπορείς να καταλάβεις ότι έχω μια ευαισθησία παραπάνω. Οπότε, όταν φοράω φακούς, αυτοί θέλω να μην κουράζουν καθόλου τα μάτια μου. Βασικά, θέλω να μην τους νιώθω καν, να είναι σαν να μην υπάρχουν.

Και αυτό, διότι έτσι μπορώ να δουλεύω ανενόχλητη, χωρίς να με κουράζει η οθόνη του υπολογιστή, λόγω του φωτισμού αλλά και των πολλών ωρών εργασίας. Και όχι μόνο. Όταν τα μάτια μου είναι «άνετα» μπορώ να κάνω ό,τι με ευχαριστεί στον ελεύθερο χρόνο μου -από τις βόλτες και τα παιχνίδια με τον σκύλο μου μέχρι το διάβασμα. Δεν ζητάω πολλά ούτε κάτι περίπλοκο (νομίζω). Απλά, θέλω το καλύτερο για τα μάτια μου, έτσι ώστε να είμαι και εγώ καλά. Και εδώ είναι που έρχονται οι μηνιαίοι φακοί TOTAL30®.

Το καλύτερο έχει υπογραφή TOTAL30®

Καθώς πάντα ήθελα το καλύτερο για τα μάτια μου, αναζητούσα για καιρό τους καλύτερους φακούς επαφής, αυτούς που αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να προσφέρουν την ανώτερη εμπειρία χρήσης. Σε μια συζήτηση με τον οπτικό μου λοιπόν, μού πρότεινε τους μηνιαίους φακούς TOTAL30® και, πλέον, μπορώ να πω ότι μου έκανε την καλύτερη πρόταση.

Και αυτό, γιατί είναι οι μοναδικοί φακοί επαφής με σχεδόν 100% νερό στην επιφάνεια τους, προσφέροντας έτσι ενυδάτωση για απόλυτη άνεση. Επιπλέον, οι φακοί TOTAL30® απωθούν τα λιπίδια και τα βλαβερά βακτήρια που προκαλούν ερεθισμούς χάρη στην τεχνολογία Celligent™. Έτσι, έχω φακούς που είναι καθαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Αν προσθέσω και το ότι η επιφάνεια είναι πέντε φορές πιο μαλακή σε σχέση με άλλους φακούς επαφής, αλλά και το γεγονός πως επιτρέπουν την υψηλή διαπνοή για λευκά μάτια με υγιή όψη, τότε καταλαβαίνεις κι εσύ πως όλα αυτά συντελούν στο να μην αισθάνομαι ότι φοράω φακούς, ακόμη και μέχρι την 30η ημέρα χρήσης! Δεν το λες και μικρή υπόθεση αυτό.

Και επειδή, για τα μάτια θέλω πάντα κάτι παραπάνω, ειδικά τώρα που η νέα σεζόν και οι γρήγοροι ρυθμοί με βάζουν και πάλι σε πρόγραμμα, ξέρω ότι μπορώ να είμαι απόλυτα focus και να αντεπεξέλθω σε όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας, αφού οι μηνιαίοι φακοί TOTAL30® έχουν φίλτρο προστασίας Class I UV, αλλά και φίλτρο προστασίας της επιβλαβούς μπλε-μωβ ακτινοβολίας από τις οθόνες. Φυσικά, οι φακοί αυτοί της Alcon, που διατίθενται στην Ελλάδα από τον κλάδο ΟPTICS της Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., δεν καλύπτουν μόνο τη δικιά μου περίπτωση αλλά είναι κατάλληλοι για όσες και όσους έχουν μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία, καθώς και για μάτια που αντιμετωπίζουν θέματα δυσανεξίας και ξηροφθαλμίας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να τους βρείτε στα συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα.

Όταν οι μηνιαίοι φακοί επαφής μου είναι σαν να μην φοράω τίποτα, όταν η καθημερινότητά μου γίνεται καλύτερη -από την πιο μικρή πτυχή μέχρι την πιο μεγάλη, όταν αισθάνομαι περισσότερο ο εαυτός μου, τότε το boost στην αυτοπεποίθησή μου είναι σίγουρο. Ευχαριστώ TOTAL30® που με προσέχεις καθημερινά… σαν τα μάτια σου!

DPG Network