Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε με ειλικρίνεια για τις κόρες της, τον Σάκη και το reunion με τον Μαυρίδη
![Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε με ειλικρίνεια για τις κόρες της, τον Σάκη και το reunion με τον Μαυρίδη](https://cdn.qumd.gr/img/1080/810/80/2025/01/30/57d08a8a-mpompa_2nightshow.jpg?t=tIhaamqFZlIS61YICaRCYg)
Οι 5 γρίφοι στο πρώτο ραντεβού με τον Σάκη, το ταξίδι για το The Reunion στη Βολιβία και όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show, για τις κόρες της και τη σχέση που έχει αναθεωρήσει με τα social media.
Η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει σταθερά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να κάνει τις σπάνιες συνεντεύξεις της τα τελευταία χρόνια και η αφορμή χθες δόθηκε στο The 2Night Show, με τη συμμετοχή της, στην εκπομπή του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη στο The Reunion που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (31/1).
Oι τρεις τους ταξίδεψαν στη Βολιβία και η εμπειρία ήταν φανταστική όπως δήλωσε η Χριστίνα. Η οποία μάλιστα δήλωσε πως ήταν και η αφορμή για να γνωρίσει καλύτερα τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος πια, είναι και δικός της φίλος παρόλο που αρχικά ήταν επιφυλακτική μαζί του. Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε ακόμη για τις 2 τους κόρες, το break από τα social media, αλλά και τον τρόπο που βρήκε στο πρώτο τους ραντεβού ο Σάκης για να την εντυπωσιάσει.
Η Μπόμπα, τα πρησμένα χείλη, οι πόζες με το καλσόν και οι μανούλες του Instagram που κριτικάρουν
Η Χριστίνα Μπόμπα στο ρινγκ και οι 5 γρίφοι του Σάκη Τανιμανίδη
Είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα και ο Σάκης κάνουν ταξιδιωτική εκπομπή μαζί και η πρόταση για τη συμμετοχή της στο The Reunion, ήρθε ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, από εκείνον και τον Γιώργο Μαυρίδη: «Ήταν μαζεμένος ο Σάκης είχε άγχος, αλλά εγώ είπα "πάμε"».
Σε αυτή την εκπομπή η Χριστίνα κάνει επικίνδυνες αποστολές με ένα ποδήλατο σε ένα βουνό, όπου είχε και ένα μικρό ατύχημα, αλλά κάνει και ένα περίεργο αγώνα πυγμαχίας όπου όπως είπε «Έδωσα και έφαγα ξύλο». Είναι ένα έθιμο αυτοί οι γυναικείοι αγώνες που γίνονται στο ριγνκ με τις δύο παίκτριες να φορούν παραδοσιακές στολές. Πάρε και μία γεύση από το τρέιλερ του The Reunion.
Η Χριστίνα μίλησε και για την επανένωση των δύο φίλων, αλλά όπως είπε αρχικά, όταν έγινε ζευγάρι με τον Σάκη ήδη εκείνος δεν μιλούσε με τον Γιώργο και δεν τον είχε γνωρίσει και η ίδια. Όταν εκείνος της ανακοίνωσε πως θα κάνουν εκπομπή μαζί εκείνη με ειλικρίνεια δήλωσε πως:
«Αρχικά ήμουν θετική, αλλά είχα μία επιφύλαξη για το Reunion γιατί υπήρχε αυτό το παρελθόν, θέλω ο Σάκης να είναι με ανθρώπους που τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν. Στη Βολιβία γνώρισα καλύτερα τον Γιώργο είδα ένα πολύ ώριμο άνθρωπο. Είδα τη σχέση τους με υγεία και υποστήριξη. Ο Γιώργος είναι πια και δικός μου φίλος τώρα».
Φυσικά δεν έλειψε και η αναφορά της στη μικρή περιπέτεια που είχε στη Βολιβία και μας την είχε αποκαλύψει με ένα story της στο Instagram, με τα φουσκωμένα της χείλη:
«Στη Βολιβία ξύπνησα ένα πρωί και τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα μπορεί να ήταν από έγκαυμα γιατί ήμασταν πολλές ώρες στον ήλιο. Μου πέρασε μετά από δύο μέρες. Τρόμαξα και επειδή κάναμε και τα γυρίσματα λέω θα είμαι λίγο περίεργα».
Και αφού αναφερθήκαμε στα social media, η Χριστίνα αποκάλυψε για ποιο λόγο έκανε ένα μικρό break το καλοκαίρι και δεν τα χρησιμοποιούσε. Η αιτία τελικά, ήταν οι δύο της κόρες, η Αριάννα και η Φιλίππα:
«Όταν έκανα τις μικρές δυσκολεύτηκα πολύ με τα social media. Παλαιότερα, ήταν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, μετά αφοσιώθηκα στη μητρότητα. Είχε αρχίσει να με ζορίζει. Ένα καλοκαίρι αποφάσισα να τα κλείσω για δύο μήνες, δεν έβλεπα τίποτα και δεν μου έλειπαν καθόλου.
Όταν αλλάζεις κάτι στη ζωή σου πρέπει να "αδειάζεις" για να τη δεις πώς θα τη γεμίσεις. Είναι στα πλαίσια της καλής ζωής που προσπαθώ να κάνω. Θέλω να τα έχω ως εργαλεία έμπνευσης και επικοινωνίας και όχι για να "σκοτώνω την ώρα μου γιατί η ώρα μου είναι πολύτιμη ως μαμά».
Η μόνη της δυσκολία με τις δίδυμες κόρες της ήταν και η πρώτη φορά που τις άφησε στον παιδικό σταθμό όπως είπε:
«Πολύ δύσκολη ήταν η πρώτη φορά που τις άφησα στον παιδικό σταθμό. Προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, επιστράτευα τη λογική μου, αλλά μόλις τις άφηνα, έκλαιγα. Περνάνε τέλεια μεταξύ τους είναι αυτοκόλλητες οι κόρες μας δεν θέλουν να πάνε πουθενά γιατί έχει η μία την άλλη είναι αχώριστες.
Ενώ είναι δίδυμες, επειδή ήταν σε διαφορετικό σάκο (σ.σ στην εγκυμοσύνη) δε μοιάζουν ούτε στην εμφάνιση αλλά ούτε στο ταπεραμέντο. Η μία κάνει συνέχεια κατασκευές η άλλη συνέχεια χορεύει. Έχει η κάθε μία το ταλέντο της...Τρελαμένος είναι ο Σάκης ως μπαμπάς. Του λέω τα βράδια να πάμε τα κορίτσια στα κρεβάτια τους αλλά εκείνος θέλει να κοιμόμαστε όλοι μαζί, να τις αγκαλιάζει».
Οι 5 γρίφοι στο πρώτο ραντεβού με τον Σάκη
Μία ακόμη αποκάλυψη αφορούσε την πρώτη της γνωριμία με τον Σάκη στη διαφημιστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Εκείνη ήταν απορροφημένη σε ένα τηλεφώνημα και όταν κάποιους μήνες αργότερα έκαναν ένα meeting για ένα project γεννήθηκε και ο έρωτάς τους:
«Την πρώτη φορά που είδα τον Σάκη μου έκανε θετική εντύπωση και όταν ξαναβρεθήκαμε σε ένα meeting είπα "εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ". Εκείνος βέβαια αν τον ρωτήσεις έχει και μία άλλη εκδοχή, λέει πως εγώ επεδίωξα να ξανασυναντηθούμε».
Όμως η Χριστίνα πέρασε και από τεστ. Στο πρώτο τους ραντεβού την ανάγκασε όπως είπε να του λύσει 5 γρίφους: «Δεν κέρδιζα τίποτε αν έβρισκα την απάντηση, αλλά τους έλυσα και τους 5, μου αρέσουν τα μαθηματικά».
Σε αυτό το σημείο της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επικοινώνησε με τον Σάκη τηλεφωνικά για να το πει τον ένα γρίφο και από το τηλεφώνημα προέκυψε και η είδηση πως σύντομα θα τον δούμε και ως καλεσμένο στην εκπομπή του μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη.