Όλα τα μυστικά για να φτιάξεις τα πιο επιτυχημένα αυγά Benedict

Άννα Αντωνιάδου
Όλα τα μυστικά για να φτιάξεις τα πιο επιτυχημένα αυγά Benedict

Το πιο νόστιμο πιάτο του brunch

Τα αυγά Benedict είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα του αγαπημένου μας brunch. Είναι εντυπωσιακά, πεντανόστιμα και δύσκολα στην εκτέλεση αν δεν ξέρεις τα μυστικά που θα σου πω.

Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι το φρέσκο αυγό. Αν δεν είναι σημερινό μην το προσπαθήσεις καθόλου.

Βράσε το νερό σε μεγάλη βαθιά κατσαρόλα.

Τάραξε το νερό με κυκλικές κινήσεις να δημιουργηθεί μια δίνη και ρίξε το αυγό στην μέση.

Βάλε ξύδι στην κατσαρόλα.

Βγάλτο από την φωτιά όταν ρίξεις το αυγό μέσα.

Για την σως καλύτερα να δούμε τον ειδικό να την φτιάχνει.

Καλή όρεξη



Δες ακόμα Πώς θα κάνεις ένα παλιό t-shirt να δείχνει σαν καινούργιο