To #Ας_αποδεχτούμε είναι πρώτο trend στο Χ εδώ και 24 ώρες και αυτά είναι τα 10 καλύτερα tweets

Γεωργία Βλαχοπούλου
To #Ας_αποδεχτούμε είναι πρώτο trend στο Χ εδώ και 24 ώρες και αυτά είναι τα 10 καλύτερα tweets

Εσύ τι θα ήθελες να αποδεχτούμε; Ότι τα γεμιστά είναι καλύτερα με κιμά, ότι «μία είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία»; Τι;

Kάτι η είδηση ότι το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου το Twitter δέχθηκε παγκοσμίως επίθεση από χάκερς, κάτι ότι δεν μπορούσαμε να μπούμε να δούμε όλα τα hashtags, ξαφνικά εμφανίστηκε πρώτο στα trends το #Ας_αποδεχτούμε.

Screenshot-(1442).jpg

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο hashtag που αφορά σε κάποιο πολιτικό γεγονός αλλά ήταν ένα hashtag για να αποδεχτούμε όλοι διάφορες αλήθειες.

Από το αν τα γεμιστά είναι καλύτερα με κιμά, από το αν ο χειμώνας ο σωστός είναι με το χιόνι κι εμάς να είμαστε στα ζεστά μέχρι ότι πιστεύει ο καθένας πως καλό θα ήταν να αποδεχτούμε ή αλλιώς να παραδεχτούμε.

Τα 10 top tweets του #Ας_αποδεχτούμε

Κάπως έτσι λοιπόν συγκεντρώσαμε τα 10 πιο top tweets που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο hashtag και όπως θα δεις οι παραδοχές είναι πολλές και διαφορετικές.

«Ας αποδεχτούμε ότι η χειρότερη ανακάλυψη στην ιστορία του ανθρώπινου είδους είναι τα ρεβύθια...».

Screenshot-(1443).jpg

«Ας αποδεχτούμε ότι το πιο ωραίο φαγητό στον κόσμο είναι οι πατάτες».

Screenshot-(1456).jpg

«Ας αποδεχτούμε ότι το πρωινό ξύπνημα πρέπει να συγκαταλέγεται στα ανθρώπινα βασανιστήρια».

Screenshot-(1444).jpg

«Ας αποδεχτούμε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται».

Screenshot-(1452).jpg

«Ας αποδεχτούμε ότι η Ειρήνη από το #TemptingFortuneGr είναι πολύ φίλη πολλών από εμάς».

Screenshot-(1453).jpg

«Ας αποδεχτούμε ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και γυναίκα» και πολλά άλλα που μπορείς να δεις στην gallery που ακολουθεί.

Aυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που στο Χ γίνεται trend κάτι που δεν αφορά απαραίτητα την επικαιρότητα. Πολλές φορές θα έχεις δει να ξεκινάνε hashtags με τη λέξη «καλημέρα» επειδή απλά οι χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας θέλουν να πουν την καλημέρα τους ο ένας στον άλλο.

Βέβαια, δεν λείπουν και οι φορές που το Χ έχει πάρει θέση για διάφορα ζητήματα ή έχει «τρολάρει» παγκόσμιες ημέρες ή έχει σχολιάσει επικά σημαντικές ημερομηνίες, όπως τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

5b8e4eab91455.jpg
DPG Network