J2US: Το post και το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το ντουέτο Καινούργιου-Κοκλώνη (photo)

J2US: Το post και το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το ντουέτο Καινούργιου-Κοκλώνη (photo)

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι απόλυτα υποστηρικτικός με τη σύντροφό του, Κατερίνα Καινούργιου, και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Ακόμη ένα βράδυ Σαββάτου πέρασε και το Just The 2 of Us ήταν εκεί για να μας κρατήσει παρέα. Το τραγουδιστικό show ήταν γεμάτο εκπλήξεις με τον Διονύση Σχοινά και την Κατερίνα Στανίση να είναι οι guests της βραδιάς, αλλά και… την Κατερίνα Καινούργιου σε ρόλο-έκπληξη.

Η παρουσιάστρια του ALPHA πήρε τη θέση της Κατερίνας Στικούδη (η οποία από ώρα σε ώρα γεννάει) στα backstage του show. Μας επεφύλασσε, όμως, ακόμη μια έκπληξη. Η ΚατΚεν τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη.

J2US: Πάρτι με τον Διονύση Σχοινά και το Twitter ξεφάντωσε

Το τραγούδι της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νίκο Κοκλώνη

Η παρουσιάστρια του ALPHA ανέβηκε στο stage του J2US μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη της, Νίκο Κοκλώνη, και τραγούδησαν το τραγούδι των Κουρκούλη-Κελεκίδου, «Λένε τόσα για μας».

Οι δυο τους φάνηκε να ευχαριστιούνται αυτήν τη στιγμή, ενώ και τα σχόλια από την κριτική επιτροπή ήταν πολύ θετικά. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, παραδέχθηκε πως δεν περίμενε να ακούσει τόσο όμορφα λόγια.

https://www.instagram.com/p/CVGVkizInCy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ήταν, όμως, μόνο οι κριτές του show που ενθουσιάστηκαν με το ντουέτο Κοκλώνη-Καινούργιου. Ήταν και ο σύντροφος της Κατερίνας, Φίλιππος Τσαγκρίδης.



Το Insta Story του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου είναι μαζί δύο χρόνια και φαίνεται να υποστηρίζει πολύ ο ένας τον άλλον.

TSAGRIDIS

Απόδειξη το Insta Story του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το τραγούδι της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας έκανε ένα Insta Story με τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου και έγραψε: Φωνάρες.