Η Μαριάννα Τουμασάτου εντυπωσίασε με το μαύρο pyjama look της στο I Love ΣουΚου
Με ανανεωμένη εμφάνιση η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά νωρίτερα είχε κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.
Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί την τρέχουσα σεζόν να μην συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή, όμως πρωταγωνιστεί στο θέατρο και συγκεκριμένα στην θεατρική παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά», την οποία έχει σκηνοθετήσει για πρώτη φορά ο σύζυγός της και επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρος Σταύρου.
Πέρα από αυτά η Μαριάννα Τουμασάτου εντυπωσιάζει τους fans της και με τις εμφανίσεις της είτε στις τηλεοπτικές εκπομπές που είναι καλεσμένη είτε στις εξόδους της. Η ηθοποιός προτιμάει κυρίως τα μονοχρωματικά looks, σε χρωματισμούς πιο κλασικούς και ουδέτερους, όπως το μαύρο, το μπεζ, το λευκό. Κάπως έτσι, η ίδια εμφανίστηκε την 17η Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, επιλέγοντας ξανά ένα μονοχρωματικό look, με μια μόνο διαφορά.
Η Μαριάννα Τουμασάτου, λοιπόν επέλεξε ένα σατέν σετ σε μαύρη απόχρωση με κιμονό με ιδιαίτερα χρυσά σχέδια περιμετρικά του, το οποίο ακολουθούσε το fashion trend του pyjama look, ενώ μετά από πολύ καιρό που την έχουμε συνηθίσει με ίσια μαλλιά αυτή τη φορά τα είχε κυματιστά, δείχνοντας ιδιαίτερα εντυπωσιακή.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery μπορείς να δεις κι άλλες εμφανίσεις της με μονοχρωματικά looks.
Η αποκάλυψη για την δωρεά οργάνων
Προτού βρεθεί στην εκπομπή I Love ΣουΚου η Mαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη και στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας». Εκεί έκανε και μια αποκάλυψη, αφού όπως είπε ήδη από τα 18 της αποφάσισε και έκανε τα χαρτιά της για να γίνει δωρήτρια οργάνων.
«Μία στιγμή που ένιωσα πολύ ευτυχισμένη που πρόσφερα κάτι επί της ουσίας ήταν όταν έδωσα δείγμα για να δωρίσω μυελό των οστών. Ένιωσα απέραντη ευτυχία. Επίσης, ήταν πολύ μεγάλη χαρά όταν έκλεισα τα 18, πήγα και έκανα τα χαρτιά μου και έγινα δωρήτρια σώματος και οργάνων» είπε η ηθοποιός.
Όπως είχε αναφέρει η ίδια νωρίτερα: «Το να μπαίνουμε στη θέση του άλλου νομίζω ότι στις μέρες μας είναι η μόνη οδός για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο. Είναι όμως επικίνδυνο, γιατί η κοινωνία μας έχει γυρίσει τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω. Θεωρώ ότι η ενσυναίσθηση θα πρέπει να είναι αντανακλαστική, δεν χρειάζεται να κάνουμε ασκήσεις επί χάρτου».