Οι νέες εικόνες από τη βάπτιση της κόρης της Μαρίας Μενούνος ξεχειλίζουν ευγνωμοσύνη

Τζένη Ντεμιράι
Οι νέες εικόνες από τη βάπτιση της κόρης της Μαρίας Μενούνος ξεχειλίζουν ευγνωμοσύνη

Νονοί της μικρής Αθηνάς - Αλεξάνδρας ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μενούνος έναν μήνα μετά τη βάπτιση. 

Νέες εικόνες από τη βάφτιση της κόρης της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μενούνος. Η δημοσιογράφος το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, από το μυστήριο της βάπτισης το οποίο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Λος Άντζελες.

Μπορεί η Μενούνος να γεννήθηκε στο Μέντφορντ της Μασσαχουσέτης και να έχει χτίζει τη ζωή της στην Αμερική, ωστόσο, η ελληνική καταγωγή υπήρξε πάντα ένα έντονο στοιχείο, με το οποίο προσπαθεί να παραμένει συνδεδεμένη. Διατηρώντας τη σύνδεση αυτή, η Μενούνος και ο αγαπημένος της Keven Undergaro βάπτισαν την κόρη τους σε ορθόδοξη εκκλησία.

Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της-H Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ήταν εκεί με λαμπερά looks

439770338_357244753486444_1316928043202344243_n.webp

Οι νέες εικόνες από τη βάπτιση της μικρής Αθηνάς με νονούς Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα

Η βάπτιση της μικρής Αθηνάς – Αλεξάνδρας έγινε τον Απρίλιο και περίπου έναν μήνα αργότερα η λαμπερή μητέρα μοιράστηκε μερικές στιγμές από το μυστήριο, τις οποίες συνόδευσε ένα τρυφερό κείμενο.

Σε αυτό η Μενούνος αναφέρει: «Η Βάπτιση της Αθηνάς ήταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Άγιο Νεκτάριο για όλα τα θαύματα και ήξερα ότι έπρεπε να βαπτιστεί εκεί. Τόσο ευγνώμων στον ιερέα μας πατέρα Δημοσθένη για την υπέροχη λειτουργία και για όλη την αγάπη που μας έδειξαν αυτός και η οικογένειά του. Ευγνώμων επίσης στους νονούς της Αθηνάς Σωτήρη, Μαριέττα (Χρουσαλά) και Λέων (Πατίτσας) που ήρθαν από την Ελλάδα».

https://www.instagram.com/p/C7kEPesP70F/

Ένα «παιδί – θαύμα» που ήρθε μετά από 10 χρόνια

Η Αθήνα γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 2023, μέσω παρένθετης μητέρας, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της Μενούνος και του Undergaro που προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για πάνω από 10 χρόνια. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το ζευγάρι, τελικά κατάφεραν να πάρουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους και δεν θα μπορούσαν να μη γιορτάζουν τις χαρές που συνοδεύουν την ύπαρξη της, όπως η βάπτιση.

437056104_18431744131007265_6231353901079061594_n.jpg

Μιλώντας μετά τη γέννηση της κόρης της στο US Weekly, η Μαρία Μενούνος είχε δηλώσει: «Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έδωσε. Την έβαλα στο στήθος μου και μαζί με τον Keven κοιταζόμασταν και λέγαμε ‘Ω, Θεέ μου’. Ήταν σκέτη απόλαυση», ενώ ο σύζυγός της είχε προσθέσει πως «Ήταν σαν το πρωινό των Χριστουγέννων, πολλαπλασιασμένο επί ένα εκατομμύριο φορές».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mariamenounos