Φαίδρα Νταϊόγλου και Εβελίνα Νικόλιζα πήγαν στη συναυλία των Rammstein σαν σωστές «rock queens»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φαίδρα Νταϊόγλου και Εβελίνα Νικόλιζα πήγαν στη συναυλία των Rammstein σαν σωστές «rock queens»

Η κόρη της Υρώς Μανέ και η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη είναι καλές φίλες και πέρα από τη συναυλία των Rammstein κάνουν κι άλλα πράγματα παρέα.

Η Εβελίνα Νικόλιζα - η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη - είναι αλήθεια πως είναι fan κάθε μουσικού event, κάτι που είναι απόλυτα λογικό μιας κι έχει μεγαλώσει μέσα στη μουσική λόγω της μαμάς της. Ταυτόχρονα και η ίδια ασχολείται μεταξύ άλλων με το τραγούδι, αφού έχει πολύ καλή φωνή.

Κάπως έτσι, δεν μάς φάνηκε περίεργο που την είδαμε στη συναυλία που έδωσε το γνωστό metal συγκρότημα Rammstein το βράδυ της 30ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Εβελίνα και Φαίδρα στους Rammstein με rock looks

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν ήταν όμως μόνη της στη συναυλία, όπως είδαμε μέσα από τα stories της στο Instagram, αλλά με την καλή της φίλη Φαίδρα Νταϊόγλου, την κόρη της Υρώς Μανέ.

Η Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της Φαίδρα στη Χίο και με τα looks που επιλέγουν μοιάζουν σαν αδερφές

Και οι δυο ήταν επέλεξαν τα outfits τους με βάση το θέμα της συναυλίας και φυσικά το μαύρο κυριάρχησε και για τις δύο. Όπως θα δεις από την φωτογραφία που τράβηξαν στο τέλος της συναυλίας, η Εβελίνα φόρεσε ένα μακρύ lingerie μαύρο φόρεμα με ένα μαύρο τζάκετ από πάνω και sneakers, ενώ η Φαίδρα τζιν σορτς, μαύρο top και αρβυλάκια.

Οι Δευτέρες τους

Η Εβελίνα Νικόλιζα και η Φαίδρα Νταϊόγλου όμως δεν πάνε μόνο σε συναυλίες. Το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σχεδόν κάθε Δευτέρα και με άλλους φίλους τους και περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους. Από το να πάνε για bowling μέχρι να κάνουν μια εξόρμηση σε κάποιο κοντινό νησί.

https://www.instagram.com/reel/C6EmtZwIg17/

Η Φαίδρα Νταϊόγλου και ο χορός

H 26χρονη κόρη της Υρώς Μανέ και του Τάσου Νταϊόγλου, ανήκει και αυτή στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού είναι χορεύτρια και χορογράφος, ενώ ήδη έχει κάνει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις την επιμέλεια της κίνησης των ηθοποιών.

Όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί μοιάζει πολύ με την μαμά της.