Ο Good Job Nicky επέστρεψε στο Instagram με νέο look- Το σχόλιο του αδερφού του και η μεγάλη αλλαγή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Good Job Nicky επέστρεψε στο Instagram με νέο look- Το σχόλιο του αδερφού του και η μεγάλη αλλαγή

O Good Job Nicky έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά και την εμφάνισή του που δεν έμεινε απαρατήρητη από τους followers και τα αδέρφια του. Το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη και οι νέες φωτογραφίες του τραγουδιστή.

Στα 28 του χρόνια ο Good Job Nicky έχει καταφέρει να διαγράψει τη δική του πορεία στη μουσική βιομηχανία, με το κοινό του να τον στηρίζει έμπρακτα σε κάθε νέο βήμα ή live εμφάνιση.

Ο νεαρός τραγουδιστής προέρχεται από μια καλλιτεχνική οικογένεια και ήταν αναπόφευκτο να μην εκδηλώσει κλίση προς τις τέχνες.

Ο Good Job Nicky κάνει social media break και έχει την καλύτερη παρέα, τον αδερφό του, τον Μιχαήλ

O Good Job Nicky επέστρεψε στο Instagram- Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και τα σχόλια

Μετά από έναν περίπου μήνα αποχής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τη διαγραφή όλων των Instagram posts του (εκτός από ένα), ο Good Job Nicky επέστρεψε στο Instagram εμφανώς ανανεωμένος.

Ο 28χρονος αποχωρίστηκε την μπλε απόχρωση μαλλιών που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια και είναι κυριολεκτικά αγνώριστος. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ακολουθεί ο τραγουδιστής κουρεύτηκε αρκετά και επέστρεψε στο φυσικό του χρώμα ενώ παράλληλα δείχνει πολύ πιο μυώδης και fit.

https://www.instagram.com/p/C6_8CgrMyJS/

Πριν από μερικές ημέρες ο καλλιτέχνης απόλαυσε τις βουτιές του στην παραλία και φωτογραφήθηκε με τους κολλητούς του φίλους ενώ στο ίδιο post μοιράστηκε αγαπημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα.

Στενοί φίλοι, θαυμαστές αλλά και τα αδέρφια του Good Job Nicky σχολίασαν την ανάρτηση με τον Εμμανουήλ Καραλή να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Καλησπέρα πηγαίνεις γυμναστήριο;».

sxolio1.jpg

Ακολούθησε το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος συνέχισε τα πειράγματα γράφοντας πως ο αδερφός του ξεκίνησε μαθήματα pole dancing γι' αυτό είναι τόσο γυμνασμένος.

Ανάμεσα στις λήψεις που ξεχώρισαν είναι αυτή του τραγουδιστή μέσα στο γυμναστήριο, με την αλλαγή στο σώμα του να είναι εντυπωσιακή. Αν κρίνουμε από το συγκεκριμένο κλικ ο Good Job Nicky έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη fitness ρουτίνα του και οι κόποι απέδωσαν καρπούς.

goodjobnicky12.jpg

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε ο 28χρονος με τους διαδικτυακούς του φίλους βλέπουμε και τον αδερφό του, Μιχαήλ Βαρθακούρη στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

varthakouris1.jpg

Τα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και σε παλαιότερες δηλώσεις ο Good Job Nicky είχε μιλήσει για τον Μιχαήλ με τα ωραιότερα λόγια αναφέροντας: «Προσπαθώ να είμαι σαν τον αδερφό μου τον Μιχαήλ, αλλά αποτυγχάνω ασύστολα. Άμα εγώ έχω κάτι να προσφέρω σαν χιούμορ και συναίσθημα, ο Μιχαήλ έχει άλλο τόσο. Ο Μιχαήλ είναι η πυξίδα μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου. Έχει συμπαντική σημασία για εμένα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη «έπαθε» Pamela Anderson και όλες αυτές οι αμακιγιάριστες φωτό το αποδεικνύουν

https://www.instagram.com/reel/C65vU7IsuVU/

Η συνάντηση Good Job Nicky- Άννας Βίσση αποκάλυψε την ultra stylish αλλαγή στα μαλλιά της

Για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο ο Good Job Nicky είχε δηλώσει παλαιότερα on camera: «Ο πατέρας μου δεν ήταν καθόλου αυστηρός μαζί μου για την μουσική, δεν το ήξερε καν ότι κάνω μουσική στην αρχή. Το έμαθε στις 23 Οκτωβρίου 2020 όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι. «Ρε κ******δο, τι γίνεται; Κάνεις μουσική και δεν μου το λες;».

Και εξήγησε: Και πρόσθεσε: «Έχω μια αίσθηση εγωισμού και ανταγωνιστικότητας και η αλήθεια είναι ότι ένιωθα πάντα ότι, από τη στιγμή που μπορεί ο πατέρας μου χωρίς παπούτσια από την Πάρο, μπορώ και εγώ με τα δεδομένα που μου έχουν δοθεί στη ζωή μου. Χωρίς τη βοήθεια του πατέρα μου, τη βοήθεια της μητέρας μου. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό είμαι σε άλλη δισκογραφική, τα βήματά μου είναι άλλα και γι’ αυτό αγγλόφωνος».

Πηγή κεντρικής: goodjobnicky