Η μεγάλη απόφαση που πήρε η Βάσω Λασκαράκη μετά τα 30 & πώς επηρέασε τα κιλά και την εγκυμοσύνη της

Η μεγάλη απόφαση που πήρε η Βάσω Λασκαράκη μετά τα 30 & πώς επηρέασε τα κιλά και την εγκυμοσύνη της

Το μυστικό που αποκάλυψε για τη διατροφή της η Βάσω Λασκαράκη, η περίοδος που έτρωγε ακατάπαυστα και το look που επέλεξε στην εκπομπή το οποίο είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα. 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή παρακολουθήσαμε στο Mega το πρωί του Σαββάτου (1/6). Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, στον οποίο έχει απονεμηθεί βραβείο Μπότση ανθρωπιστικού ρεπορτάζ, στη σημερινή εκπομπή ασχολήθηκε με τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται συχνότερα και σε μικρότερες ηλικίες ο καρκίνος, αλλά και ποιο είναι το πραγματικό νόημα της υγιεινής διατροφής.

Αφού συντονιστήκαμε στις 08:50 στο «Όλα για τη ζωή μας vita» ενημερωθήκαμε για θέματα υγιεινής διατροφής, που αποτελούν «διαβατήριο» για μία πιο ποιοτική και με λιγότερες ασθένειες ζωή. Ειδικοί, εξήγησαν γιατί πολλές φορές εφαρμόζουμε μόνο ό,τι μας συμφέρει ενώ κατέρριψαν και λάθος πεποιθήσεις σχετικά με το κεφάλαιο διατροφή.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν και η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, η οποία περιέγραψε τους λόγους που την οδήγησαν στην επιλογή ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Μία απόφαση ζωής, την οποία και πήρε μετά τα 30.

Η Βάσω Λασκαράκη γιορτάζει 5 χρόνια γάμου: Οι νέες αδημοσίευτες φωτό και η αποκάλυψη του Σουλτάτου

Kefalogiannis_Laskaraki.jpg

Η ηθοποιός και μητέρα ενός κοριτσιού, παραδέχθηκε πως η περίοδος που είδε αύξηση στο βάρος της ήταν όταν κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει το όνειρό της στην υποκριτική πραγματικότητα. Όπως είπε, εκείνη την περίοδο έτρωγε ακατάπαυστα και τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τις συνήθειές της την πήρε μετά τα 30.

«Ξεκίνησα να προσέχω μετά τα 30. Νομίζω πως η κάθοδος από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με βρήκε μόνη μου να τρώω πολύ ακατάστατα. Έφερε και αλλαγές στις συνήθειες. Μαγείρευα και μαγειρεύω πάντα και προσπαθώ να προσέχω, αλλά οι πολλές ώρες στα γυρίσματα δεν αφήνανε τον χρόνο. Και μετά τα θέατρα τρώγαμε αργά μετά τις παραστάσεις, δεν μπορούσαμε να φάμε πριν».

Για τον Λευτέρη Σουλτάτο «αξία ανεκτίμητη» είναι οι στιγμές με τα 2 παιδιά του και το απέδειξε ξανά

«Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Είχα πάρει κιλά και άρχισα να προσέχω πολύ αυστηρά και εντατικά κάνοντας γυμναστική και εκεί κατάλαβα ότι αυτό θα με ακολουθήσει σε όλη μου τη ζωή με διαλείμματα. Είδα άμεσα τα αποτελέσματα και εκεί πάνω με πέτυχε και η εγκυμοσύνη και με βρήκε σε πολύ εντατικό ρυθμό γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Έτσι, πέρασα ευχάριστα και το διάστημα της εγκυμοσύνης».

Ακόμη, η ηθοποιός αποκάλυψε πως προτιμάει -ξεκάθαρα- να φάει ένα λαδερό φαγητό από ένα μπέργκερ ενώ αναφέρθηκε και στο σεφ σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και τις διατροφικές τους συνήθειες.

Δες περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Το look της ηθοποιού

Για την περίσταση, η ηθοποιός επέλεξε μία ψηλόμεση μαύρη παντελόνα την οποία συνδύασε με μαύρο τοπ και τζιν πουκάμισο. Τη φωτογραφία με το look η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, όταν γυρίστηκε η εκπομπή -η οποία και προβλήθηκε σήμερα μαγνητοσκοπημένη.

https://www.instagram.com/p/C7TMRTHNuAc/