Η Ελένη Μενεγάκη δίνει τις καλύτερες on air συμβουλές και έκανε μια αποκάλυψη για την μικρή Μαρίνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Μενεγάκη δίνει τις καλύτερες on air συμβουλές και έκανε μια αποκάλυψη για την μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αναφορά στην 9χρονη κόρη της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την Μαρίνα και όλες οι φορές που έδωσε πολύτιμες συμβουλές μέσα από την εκπομπή της.

H Ελένη Μενεγάκη φημίζεται για τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητά της και δεν διστάζει να πει όλα όσα σκέφτεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση με το κοινό της τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που οι σκέψεις-απόψεις της κάνουν τη μέση Ελληνίδα μαμά να ταυτιστεί.

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στην Άνδρο αλλά ακόμα πιο «Όναρ» ανάρτηση έκανε ο Μάκης Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αποκάλυψη για την μικρή Μαρίνα

Το μεσημέρι της Τρίτης (04/06) η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της σχολίασαν το αντίκτυπο του άγχους στις ζωές μας, με αφορμή ένα σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και έκανε μια εύστοχη διαπίστωση, αποκαλύπτοντας λίγο αργότερα τον διάλογο με την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου.

«Το άγχος είναι αυτό που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ στις ζωές όλων των ανθρώπων. Εδώ πια και τα μικρά παιδιά σου λένε ότι έχουν άγχος. Να, η μικρή μου κόρη, μου έλεγε ότι έχουν κολύμβηση αύριο και θα κάνουν αγώνες και φοβάται, και αν δε πάει καλά. Της λέω, δε πειράζει παιδί μου και μου λέει, αχ δε μπορώ, έχω ένα άγχος», είπε η παρουσιάστρια του MEGA.

Και πρόσθεσε: «Λέω, άγχος σε αυτή την ηλικία δεν επιτρέπεται. Άρα, από μικρά παιδιά ξεκινάει και μπαίνει το άγχος στη ζωή μας. Το άγχος μπαίνει σε πολύ μικρή ηλικιακή φάση στη ζωή μας και μέχρι όσο ζούμε υπάρχουν λόγοι».

https://www.instagram.com/p/C5F4TwBNxLd/

Η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας έγινε πρόσφατα 9 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει η μικρότερη κόρη της τρέφει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της αλλά και στις κούκλες.

Τι συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με τον Μάνο Χατζιδάκι; Το άγνωστο εξώφυλλο και η νέα no make up πόζα

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου. «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα. Σας το ορκίζομαι», είχε πει on air η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί για το καλοκαίρι και το κοινό της κάνει μία σημαντική παρατήρηση

Όλες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έδωσε χρήσιμες συμβουλές από τον αέρα της εκπομπής της ή μέσω Instagram

Η διάσημη παρουσιάστρια συνηθίζει να μεταφέρει στους τηλεθεατές τις σκέψεις της και μια φορά τους είχε προτρέψει να κουνηθούν για να αντλήσουν ενέργεια.

«Τι σας λέω κάθε μεσημέρι; Κουνήστε κορμί, όχι για γυμναστική, έτσι για να πάρετε ενέργεια, φόρα, και να ξεκινήσετε το μεσημέρι προς το βράδυ σας αλλιώτικα. Κουνάμε κορμί, βρίσκουμε ρυθμό», είχε επισημάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Το 2019 με αφορμή τις Πανελλαδικές εξετάσεις η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: «Όλα καλά παιδιά! Τα πράγματα να τα βλέπουμε έτσι όπως είναι και όπως πρέπει και να μην τα κάνουμε πιο μεγάλα. Η υγεία μας πάνω απ’ όλα. Εννοώ και η ψυχική μας υγεία, δεν αρρωσταίνει μόνο το κορμί αλλά και η ψυχή μας και το μυαλό μας. Και να θυμάστε πάντα ότι υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες, δε θα βαρεθώ να το λέω. Μην τρελαινόμαστε. Εξάλλου η ζωή είναι μία περιπέτεια. Θα περάσουμε δύσκολα, θα ανέβουμε και ξανά… συμβαίνουν αυτά, ακόμα και σε αυτό. Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τον Σεπτέμβριο του 2023 η Ελένη Μενεγάκη έδωσε μια πολύ σωστή συμβουλή, απευθυνόμενοι σε όσους φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα ως παρουσιαστές στην τηλεόραση.

«Για να βρει κανείς τη θέση του, να του δοθεί η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να λέει κάθε χρόνο: «Θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω...Να βάζεις τον προγραμματισμό σου εσύ. Για να σε «βουτήξουν» οι άλλοι», είχε πει όλο νόημα η 54χρονη.

Η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί μια πολύ όμορφη φωτογραφία από έξοδό της στην Κηφισιά την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα προς όλες τις μαμάδες.

https://www.instagram.com/p/CFOtmJ0J_YI/

«Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο, αν δεν εργάζεσαι, μπορείς να περπατήσεις και να γυμνάσεις για λίγο το σώμα σου και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου… στις σκέψεις σου ! Καλημέρα πάντα με χαμόγελο κ θετικές σκέψεις».

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki