Kourtney Kardashian: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Barker junior και το δύσκολο χειρουργείο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Kourtney Kardashian: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Barker junior και το δύσκολο χειρουργείο

Η Kourtney Kardashian μίλησε για το πρόβλημα υγείας του μωρού της που την ανάγκασε να χειρουργηθεί λίγο πριν γεννήσει. Οι νέες φωτογραφίες του μουσικού με τον 7 μηνών γιο τους.

Μια από καρδιάς εξομολόγηση έκανε πριν από λίγα 24ωρα η Kourtney Kardashian, μιλώντας αναλυτικά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στην τελευταία της εγκυμοσύνη.

Η διάσημη τηλεπερσόνα είχε βρεθεί στο νοσοκομείο δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, Rocky Thirteen, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Travis Barker.

Η North West έγινε 11 ετών & η Kim Kardashian το γιόρτασε με πίτσα και ταξίδι-έκπληξη στη Νέα Υόρκη

Kourtney Kardashian: Η σοβαρή επιπλοκή στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Σε πρόσφατο επεισόδιο του reality «The Kardashians» η Kourtney Kardashian αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να κάνει επείγουσα χειρουργική επέμβαση ενώ διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 η 45χρονη νοσηλεύτηκε καθώς οι γιατροί διέκριναν πως υπήρχε υγρό στους πνεύμονες του μωρού της.

«Είχαμε έναν τρομακτικό φόβο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά σπάνιο και τύχη που το εντοπίσαμε. Ευχαριστώ, Θεέ μου, για μια επιτυχημένη επέμβαση. Ειλικρινά είμαι τόσο ευγνώμων, δεν έχω λόγια», δήλωσε η Kourtney Kardashian.

Παρόλο που η επέμβαση πήγε καλά, η τηλεπερσόνα ήταν αρκετά τρομαγμένη και όπως εξομολογήθηκε on camera ήταν «γεμάτη φόβο» όταν επανήλθαν τα συμπτώματα στο μωρό της.

https://www.instagram.com/p/C2qa2vIPUeq/

«Το υγρό στους πνεύμονές του πράγματι άρχισε να επιστρέφει. Στη συνέχεια παρακολούθησα αυτό το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Heal που αφορούσε τη δύναμη της θετικής σκέψης και πώς η σκέψη μας μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την υγεία μας», δήλωσε η Kourtney.

Kαι πρόσθεσε: «Άρχισα να μιλάω στο μωρό κάθε μέρα, λέγοντας τις προσευχές μου. Αφού είχα αυτή την αλλαγή νοοτροπίας, το υγρό είχε φύγει τελείως και δεν είχαμε ούτε ένα πρόβλημα μετά».

Τα δύο τραγούδια της Taylor Swift για την Kardashian προκαλούν τη social κατάρρευση της Kim

https://www.instagram.com/p/C8SgfEayZKk/

Αξιοσημείωτο είναι πως εκείνη την περίοδο ο Travis Barker ανέβαλε την προγραμματισμένη περιοδεία του στην Ευρώπη και επέστρεψε εσπευσμένα στις ΗΠΑ για να βρεθεί κοντά στην εγκυμονούσα σύζυγό του.

Η Kim Kardashian αστειεύεται ότι είναι «στο δρόμο για να βρει» την Kate Middleton

Ο καλλιτέχνης είχε εκφράσει έντονα την ανησυχία του για την πορεία της εγκυμοσύνης και λίγο πριν γεννήσει η Kourtney ο ίδιος είχε πει on camera για το μωρό τους: «Δεν θέλω να βγει νωρίς. Θέλω να βεβαιωθώ ότι οι πνεύμονές του είναι τέλειοι και πως όλα είναι καλά».

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 η Kourtney Kardashian έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει τους γιατρούς που κυριολεκτικά έσωσαν το μωρό της.

https://www.instagram.com/p/Cw3LtWxPtKe/

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που μου κρατάς το χέρι μέσα από αυτό. Ως κάποια που είχε τρεις πραγματικά εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο μιας επείγουσας εμβρυϊκής χειρουργικής επέμβασης. Δεν νομίζω ότι όποιος δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να καταλάβει αυτό το συναίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που χρειάστηκε να αγωνιστούν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες», είχε γράψει χαρακτηριστικά η 45χρονη στo post της.

Πηγή κεντρικής: Kourtneykardashian