Το χιουμοριστικό σχόλιο της Blake Lively για την 5η εγκυμοσύνη

Πατούλια Κατερίνα
Το χιουμοριστικό σχόλιο της Blake Lively για την 5η εγκυμοσύνη
Invision

Ένα story της Blake Lively για μια ακόμα εγκυμοσύνη, έκανε χαρούμενους τους θαυμαστές της.

Η μιντιακή περιοδεία του Ryan Reynolds για την ταινία Deadpool and Wolverine συνεχίζεται σε όλον τον κόσμο και η αγαπημένη του ηθοποιού και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Blake Lively, έκανε ένα σχόλιο όλο χιούμορ.

Η 36χρονη ηθοποιός και μητέρα τεσσάρων παιδιών θα μπει και η ίδια στην ενεργό δράση, με το «It Ends With Us» αλλά προς το παρόν η Blake στηρίζει τον Ryan.

vanicy.jpg

Kάπου εκεί έγινε ένα σχόλιο για πέμπτο μωρό, όταν ο κινηματογραφικός Deadpool κρατούσε στα χέρια του την τετράποδη - κακάσχημη συμπρωταγωνίστριά του γνωστή και ως Dogpool.

Ο ηθοποιός έλεγε στο story του:

«Κερδισε τον τίτλο του ασχημότερου σκύλου στη Βρετανία αλλά δεν της το λέμε, την καρδιά μας είναι πραγματικό δεκάρι και την αγαπάμε πολύ».

Η Blake τότε έγραψε:

«Προσπαθεί να με κάνει να μείνω έγκυος πάλι», έγραψε όλο χιούμορ η Lively.

Το ζευγάρι έχει παντρευτεί το 2012 και μοιράζεται τέσσερις κόρες, την 9χρονη James, την 7χρονη Inez, την 4χρονη Betty και ακόμα μια κόρη που έγινε ενός τον Φεβρουάριο αλλά το όνομά της παραμένει άγνωστο.

https://www.instagram.com/p/C9VpZL7M3PP/

Για την Blake, η οικογένεια παραμένει Νο1 προτεραιότητα, όπως είχε πει στο Forbes:

«Η οικογένεια είναι η ρίζα για όλα, για ό,τι κάνω, για ό,τι δημιουργώ, θέλω τα παιδιά μου να είναι υπερήφανα».

Τα παιδιά του Ryan όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος έχουν διπλή υπηκοότητα και αμερικάνικη και καναδική ενώ το όνομα του τέταρτου παιδιού του περιμένει να το μάθει από την Taylor Swift.

Οι κόρες της Blake Lively είναι φανατικές Swifties και έχουν μία ξεχωριστή θέση στο Eras Tour

Πρόσφατα, η οικογενεια Raynolds βρέθηκε στο Eras Tour, στην Ισπανία. Η 36χρονη σταρ του «Gossip Girl» και ο 47χρονος ηθοποιός του The Proposal, εθεάθησαν στο VIP τμήμα του Estadio Santiago Bernabéu στη Μαδρίτη.

Μαζί τους ήταν και τρία μικρά κορίτσια που φαίνονταν να είναι οι κόρες τους, η James, εννέα ετών, η Inez, επτά ετών, και η Betty, τεσσάρων ετών.

Η σχέση της οικογένειας με την τραγουδίστρια είναι τόσο στενή που η Taylor Swift έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και τα ονόματα των θυγατέρων των Lively και Reynolds σε τραγούδια της. Συγκεκριμένα, στο κομμάτι «Betty» από το άλμπουμ Folklore του 2020 αναφέρονται τα ονόματα James, Inez και Betty. Ενώ στο άλμπουμ της Reputation του 2017 ακούγεται η φωνή της James στο τραγούδι «Gorgeous».