H Blake Lively απογείωσε το combo τζιν + tank top με το πιο ανατρεπτικό παντελόνι από τον Valentino

Ναταλία Κατσακιώρη
H Blake Lively απογείωσε το combo τζιν + tank top με το πιο ανατρεπτικό παντελόνι από τον Valentino
Photo: Eric Charbonneau/Instagram

Η Blake Lively φόρεσε την πιο καλοκαιρινή τάση στα τζιν παντελόνια.

Είναι από αυτές τις παρουσίες του Hollywood που η πραγματικότητα ξεπερνάει τη μεγάλη οθόνη. Μιλάμε πάντα για τη σχέση όλων αυτών των stars του σινεμά με την μόδα και το πώς μερικές φορές η εικόνα τους ως style icons σε κάποια ταινία δεν έχει καμία σχέση με το προσωπικό τους στυλ και την αισθητική τους. Ε, η Blake Lively δεν είναι μία από αυτές. Ο ρόλος της ως Serena στο Gossip Girl την έκανε διάσημη και έκτοτε καθιερώθηκε ως fashion icon για όλους τους σωστούς λόγους, αφού η ίδια έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ρόλο της. Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν έχει κάποιον επαγγελματία στυλίστα στην ομάδα της, αλλά διαλέγει η ίδια τα σύνολά της και αυτό σημαίνει πολλά.

Celine Dion: Το ολόλευκο empowering σύνολο στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της -Style icon για πάντα

2024 Chanel Tribeca Festival Artists Dinner

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

Το τελευταίο διάστημα η Blake Lively βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα μέσα από τη νέα της ταινία, όπου υποδύεται έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Μία γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, που καταφέρνει να ξεφύγει τελικά από αυτό τον φαύλο κύκλο και να γιατρέψει ένα τεράστιο οικογενειακό τραύμα. Βασισμένη στο best seller «It ends with us» η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους. Μέχρι να δούμε, όμως, την ιστορία στη μεγάλη οθόνη θαυμάζουμε τα looks της Blake στις συνεντεύξεις που δίνει στον τύπο, με το τελευταίο να στηρίζεται στον πιο κλασικό συνδυασμό, το τζιν και το λευκό μας tank top.

blake-lively-(8).jpg

Η Blake Lively με το πιο ανατρεπτικό τζιν από τον οίκο Valentino.

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα απλό ribbed tank top, το οποίο συνδύασε με ένα τζιν παντελόνι από την SS24 collection του οίκου Valentino. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα denims που είδαμε στα καλοκαιρινά fashion weeks, το οποίο έχει ένα μοναδικό patchwork με λουλούδια και cut outs. Γενικά τα perforated denims είναι ανάμεσα στις τάσεις του 2024, μόνο που εδώ η Blake Lively πόνταρε σε μία εκδοχή του που συνδυάζει και το ρομαντικό στοιχείο.

blake-lively-(3).jpg

Photo: Eric Charbonneau/Instagram

blake-lively-(2).jpg

Ένα ζευγάρι γόβες σε επίσης denim ύφασμα ολοκλήρωσε το look, το οποίο η δημοφιλής ηθοποιός συμπλήρωσε με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Valentino-PO-SS24-018.jpg

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish τσαντάκια που θα κρατήσουμε στους γάμους της σεζόν