Σάντρα και Χαρά από το Σόι σου αναβίωσαν μια από τις πιο γνωστές σκηνές της σειράς και έγιναν viral

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάντρα και Χαρά από το Σόι σου αναβίωσαν μια από τις πιο γνωστές σκηνές της σειράς και έγιναν viral

Η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη έκαναν remake μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που είχαν με τον Μελέτη Ηλία και τα σχόλια ήταν επικά.

Τι κι αν έχουν περάσει 5 χρόνια από το τέλος της κωμικής σειράς του Alpha, Το Σόι Σου, παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη αλλά και από το γεγονός ότι διήρκησε για 5 σεζόν.

Η αγάπη του κοινού για τους πρωταγωνιστές της σειράς- την Βάσω Λασκαράκη, τον Mελέτη Ηλία αλλά και άλλους - είναι μεγάλη γι' αυτό και πολλές φορές ειδικά στις αναρτήσεις που κάνουν στα social media τους τους αποκαλούν ακόμα με τα ονόματα που είχαν στη σειρά.

Σάντρα και Χαρά αναβίωσαν σκηνή από το Σόι Σου

Αυτή τη φορά ωστόσο, οι δύο μικρές - τότε - πρωταγωνίστριες του Σόι Σου, η Βάσια Γκολφινοπούλου ή αλλιώς Σάντρα και η Ηλιάνα Γαλάνη ή αλλιώς Χαρά, επιφύλασσαν μια έκπληξη στους fans της σειράς.

Οι δυο νεαρές πια γυναίκες ένωσαν τις δυνάμεις τους και αναβίωσαν μια από τις πιο επικές σκηνές της σειράς που είχαν κάνει με τον Μελέτη Ηλία, ο οποίος ήταν ο τηλεοπτικός μπαμπάς τους.

https://www.instagram.com/reel/C9cOA0dsHln/

Μπορεί στον ρόλο του Σάββα σε αυτό το mini remake να μην ήταν ο Μελέτης Ηλίας αλλά ο νεαρός TikToker Tάσος Τσαλούχος, όμως το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακό και έκανε όσους είδαν το βίντεο αφενώς να προσέξουν πως η «Σάντρα» και η «Χαρά» πλέον μεγάλωσαν, αφετέρου να σχολιάσουν για ακόμη μια φορά πως το Σόι ήταν από τις αγαπημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Τάκης Τσαλούχος συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους βίντεο στο προφίλ του, να αναβιώνει δηλαδή σκηνές από αγαπημένες σειρές, όπως ήταν το Σόι Σου ή το Ευτυχισμένοι Μαζί καλώντας και κάποιους από τους πρωταγωνιστές των σκηνών, παίζοντας ωστόσο και ο ίδιος κάποιον από τους ρόλους.

Κάπως έτσι είχε αναβιώσει μια σκηνή και με τον Μελέτη Ηλία τον περασμένο Μάρτιο.

https://www.instagram.com/reel/C4aeDjosLYi/

Αλλά και με τα δυο κορίτσια ξανά τον περασμένο Απρίλιο.

https://www.instagram.com/reel/C5N15yYsQHR/

Το reunion με τον Μελέτη Ηλία και την Βάσω Λασκαράκη και τι κάνουν σήμερα τα δυο κορίτσια

Η Βάσια Γκολφινοπούλου πάντως και η Ηλιάνα Γαλάνη όπως φάνηκε έχουν μέχρι και σήμερα πολύ καλές σχέσεις, αν και οι δυο τους έχουν αφήσει για την ώρα την υποκριτική.

Η 20χρονη Βάσια είναι φοιτήτρια Νομικής,

https://www.instagram.com/p/CzW7Ya6MEfo/

ενώ η 18χρονη Ηλιάνα τελείωσε το Λύκειο έχει και το δικό της κανάλι στο YouTube στο οποίο κατά καιρούς δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Τα δυο κορίτσια πάντως είχαν βρεθεί ξανά με τους τηλεοπτικούς τους γονείς με αφορμή την ταινία του Μελέτη Ηλία με τίτλο «Άκου ποιος μιλάει» τον Οκτώβριο του 2023.